Suomi
Gamereactor
esports
Counter-Strike: Global Offensive

ESL kieltää Crocsin ESL Pro Tourin sääntökirjan päivityksessä

Jalkineita koskevaa selvennystä on lisätty.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos olet Counter-Strike-ammattilainen, jolla on erityinen pehmeä kohta Crocs:lle, meillä on sinulle huonoja uutisia. Kuten ESL Pro Tourin sääntökirjan äskettäisessä päivityksessä todettiin, ESL on kohdistanut jalkineet erityisesti jalkineisiin ja kieltänyt niiden käytön pelaajilta virallisissa ESL-tapahtumissa.

Kuten artikkelin 4.3 Clothing selvennyksessä mainittiin, ESL toteaa: "Crocsit katsotaan avoimiksi kengiksi, joten niitä ei sallita."

ESL jatkaa: "Pelaajien ja joukkueiden on varmistettava, että he ovat kaikki samanvärisissä joukkueasuissa, pitkissä housuissa ja suljetuissa kengissä (eli shortsit, varvastossut ja (eli shortsit, varvastossut ja vaahtomuovipuukengät, esim. crocs-puukengät eivät ole sallittuja). Kaikenlaiset päähineet ovat kiellettyjä. Tämän säännön vähäisistä rikkomuksista määrätään rangaistuksia (vähintään 250 dollarin sakko), mutta suurissa tapauksissa (esimerkiksi loukkaava sisältö, muun joukkueen merkkivaatteet jne.) pelaajat eivät saa aloittaa otteluitaan ennen kuin ongelmallinen vaatekappale on vaihdettu.

Tämä sääntömuutos on vain yksi monista, sillä ESL on käsitellyt myös monia muita alueita, kuten pelikohtaisia sääntöjä, kokoonpanorajoitussääntöjä, korvaussääntöjä ja paljon muuta.

Counter-Strike: Global Offensive

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä