Suomi
Gamereactor
esports

FaZe Clan on tehnyt yhteistyötä Porschen kanssa monivuotiseen kumppanuuteen

Kumppanuus sisältää alkuperäistä sisältöä, esports-aloitteita, kuluttajatuotteita, digitaalisia tuotteita ja paljon muuta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatio ja yhä enemmän lifestyle-brändi FaZe Clan on ilmoittanut solmineensa monivuotisen kumppanuuden autoalan titaanin Porschen kanssa.

Lehdistötiedotteessa meille kerrotaan, että tämän sopimuksen myötä FaZe Clan ja Porsche lyöttäytyvät yhteen joukon " alkuperäistä sisältöä, esports-aloitteita, kuluttajatuotteita ja digitaalisia tuotteita, jotka kaikki on suunniteltu vuodelle 2023".

Sanotaan myös, että tämän sopimuksen myötä Porschea pidetään yhtenä FaZe Clanin virallisista kumppaneista kaikissa sen esports-joukkueissa tulevaisuudessa.

"Porsche on ollut syvästi mukana pelaamisessa ja esportsissa useiden vuosien ajan keskittyen selkeästi kilpa-ajoon - pysyen uskollisena ja aitona brändin perinnölle ja DNA: lle", sanoi Robert Ader, Porschen CMO. "Keskustelujemme aikana olemme nähneet, että FaZella ja Porschella on samanlaiset perusarvot, kuten suorituskyky ja innovaatio. Tämän ensiluokkaisen kumppanuuden avulla pyrimme inspiroimaan pelaajayhteisöä toteuttamaan omia unelmiaan."

Kauppaan liittyvistä taloudellisista seikoista ei ole mainintaa, mutta meille kerrotaan, että " uudet tarjoukset" Web3-tilassa julkistetaan lähitulevaisuudessa.

FaZe Clan on tehnyt yhteistyötä Porschen kanssa monivuotiseen kumppanuuteen


Ladataan seuraavaa sisältöä