Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

LEC-kauden finaalit pidetään Montpellierissä, Ranskassa

Sud de France Arenalla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka League of Legends EMEA Championship -kausi 2023 on vasta alkanut Winter Splitillä, Riot on jo kääntänyt huomionsa kauden finaaliin, joka tulee kesällä.

Tätä varten peliyhtiö on paljastanut , missä kauden finaalit pidetään, mikä vaihtaa vuoden 2022 ruotsalaisen paikan yhteen Ranskassa sen sijaan vuonna 2023. Kauden finaalit ovat menossa Montpellieriin, Ranskaan pitämään kilpailua Sud de France Arenalla alueella.

"Koska meillä on niin suuri ja henkinen LoL Esports -fanikunta Ranskassa, olemme iloisia voidessamme tuoda kiertueemme takaisin maahan ensimmäistä kertaa sitten vuoden 2017 isännöimällä näyttelytapahtumaamme Montpellierissä Occitanien alueella", sanoi Alberto Guerrero, Riot Gamesin EMEA-alueen esports-johtaja. "Kaupunki ja alue olivat erittäin vaikuttavia koko isäntäkaupungin tarkastusprosessin ajan ja heidän intohimonsa ja sitoutumisensa pelaamisen kasvattamiseen ja esports-teollisuus oli hyvin ilmeistä."

Tämän paikan lisäksi meille ei kerrota enempää tietoa kauden finaalista, koska Riot yksinkertaisesti toteaa muuten, että lisätietoja jaetaan tulevina kuukausina.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä