Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Team Vitality on laajentanut yhteistyötään JBL:n kanssa

Kumppanuutta on korotettu edellisen sopimuksen jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ranskalainen esports-organisaatio Team Vitality on ilmoittanut laajentaneensa kumppanuuttaan teknologiabrändi JBL:n kanssa. Kauppa laajentaa sitä, mikä oli jo otettu käyttöön, ja nyt JBl: ää pidetään Vitalityn virallisena kumppanina sen sijaan, että se olisi vain virallinen toimittaja.

Tämän lisäksi JBL:n logo sijoitetaan näkyvämmälle paikalle Vitalityn pelipaidassa, tarkalleen ottaen vasempaan hihaan, ja kaikki Vitalityn sijainnit ja pelaajat varustetaan nyt JBL Quantum -kuulokkeilla.

Lopuksi sopimuksen myötä JBL ja Vitality työskentelevät useiden aloitteiden ja markkinointitoimien parissa, mukaan lukien aktivoinnit suurissa turnauksissa ja Vitalityn 10-vuotisjuhlan kunniaksi.

"Olemme erittäin iloisia siitä, että JBL Quantum jatkaa Team Vitality -seikkailua virallisena äänikumppanina ensi vuonna", sanoi Nicolas Maurer, Team Vitalityn toimitusjohtaja ja perustaja. "Tämä osoittaa, että olemme pystyneet rakentamaan yhdessä johdonmukaisen kumppanuuden, jossa on räätälöityjä aktivointeja pelaajillemme ja faniyhteisöllemme. Teemme parhaamme, jotta tämä kumppanuus loistaa ensi vuoden kansainvälisissä urheilukilpailuissa."

Team Vitality on laajentanut yhteistyötään JBL:n kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä