Suomi
Gamereactor
esports
Brawlhalla

Brawlhalla:n kaudella 2023 on 1 miljoonan dollarin palkintopotti

Ja se alkaa helmikuussa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ubisoft on hahmotellut joukon suunnitelmia Brawlhallan kilpailukaudelle 2023. Ensi kuussa 3. helmikuuta, kun talvimestaruuskilpailut alkavat, meille kerrotaan lehdistötiedotteessa, että kausi sisältää sekä online- että offline-tapahtumia ja että siinä on 1 miljoonan dollarin palkintopotti vuoden ajaksi.

Sanotaan, että vuoden aikana pelaajat voivat kilpailla neljässä online-kausimestaruuskilpailuissa, joissa kunkin Championshipin parhaat pelaajat pääsevät henkilökohtaiseen Seasonal Royale -tapahtumaan Atlantassa, Georgiassa.

Kausittaisten mestaruuskilpailujen lisäksi vuoden aikana järjestetään myös kolme muuta LAN-tapahtumaa, vaikka tarkemmat yksityiskohdat jokaisesta näistä saapuvat myöhemmin.

Vuoden päätteeksi järjestetään Brawlhallan MM-kisat, jotka järjestetään marraskuussa. Lisätietoja tästä ei ole vielä ilmoitettu.

Kun talvimestaruuskilpailut alkavat helmikuussa, voit seurata toimintaa suorana täällä.

Brawlhalla

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Brawlhalla ensi kuussa mobiililaitteille

Brawlhalla ensi kuussa mobiililaitteille

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Brawlhalla, tuo Ubisoftin tappelupeli, saapuu Android- ja iOS-laitteille 6. elokuuta. Luvassa on myös ristiinpelaamisen mahdollisuus. Katso viimeisin traileri yltä...Ladataan seuraavaa sisältöä