Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports

Heroic on uudistanut kumppanuutensa Red Bullin kanssa

Esports-organisaatio ja energiajuomabrändi jatkavat yhteistyötään vuonna 2023.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Esports-organisaatio Heroic on ilmoittanut uusineensa kumppanuussopimuksensa Red Bullin kanssa vuoden 2023 ajaksi. Hyvin lyhyessä blogikirjoituksessa meille kerrotaan, että kumppanuus on ollut " tärkeä tekijä joukkueen menestyksessä kansainvälisellä näyttämöllä".

Tämän lisäksi tiimi CCO Isikcan Aysev totesi: "Olemme innoissamme voidessamme jatkaa kumppanuuttamme Red Bullin kanssa, joka jakaa intohimomme esportsiin ja pyrkimyksemme ylittää suorituskykyrajat. Tämä uudistus on osoitus yhteistyömme menestyksestä viime vuosina, ja odotamme innolla matkamme jatkamista Red Bullin rinnalla. Teemme yhdessä uskomattomia asioita, joita ei ole koskaan ennen tehty esportsissa - ja se räjäyttää ihmisten mielet.

Mitä nämä " hämmästyttävät asiat" ovat, Heroic ei ole jakanut lisätietoja tai tietoja tässä vaiheessa, eikä se ole paljastanut mitään laajennukseen liittyviä taloudellisia tietoja.

Heroic on uudistanut kumppanuutensa Red Bullin kanssa


Ladataan seuraavaa sisältöä