Suomi
Gamereactor
esports
Call of Duty: Modern Warfare III

Raportti: Call of Duty League -tiimit suunnittelevat mukautettuja ulkoasuja Modern Warfare III:een

Pelin olemassaolo on edelleen vain huhu, mutta näyttää siltä, että Activision valmistelee joukkueita siihen kuitenkin.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Activision ei ole virallisesti ilmoittanut, että saamme Call of Duty: Modern Warfare III myöhemmin tänä vuonna, mutta on ollut lukuisia raportteja ja huhuja, jotka kaikki viittaavat siihen, että peli tulee tänä vuonna, vaikka Activision näyttää olevan kiinnostunut tukemaan Modern Warfare II sen tärkeimpänä Call of Duty peli alun perin pari vuotta.

Lisää polttoainetta tähän huhupaloon Dexerto raportoi nyt, että Call of Duty League tiimille on jo annettu tehtäväksi luoda Operator skiniä ja kosmetiikkaa Modern Warfare III:lle, jotta peli voi tukea CDL-resursseja sen käynnistyessä. Näissä ulkoasuissa väitetään olevan mukautettavia elementtejä, mutta mukautettavia osia on rajoitettu ja vain tietyissä Operator-mallien osissa.

Kosmeettisten lisäosien sanotaan sisältävän aseiden hurmaa, mutta vaikka leikkauksessa ei ole vahvistettuja muistiinpanoja piirustuksista, vaikuttaisi epätavalliselta, jos Activision ei nojaisi myös näihin.

Ei ole virallista sanaa siitä, tuleeko Call of Duty: Modern Warfare III tänä vuonna, mutta huhut ja raportit sen olemassaolosta väittävät, että se saapuu marraskuussa.

Call of Duty: Modern Warfare III
Photo: Activision

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä