Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Starcraft II: Wings of Liberty

Reynor on Gamers8 StarCraft II -mestari

Italialainen Zerg-pelaaja on matkalla kotiin mukanaan 150 000 dollaria palkintorahaa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jälleen yksi Gamers8-turnaus on nyt päättynyt. Saudi-Arabian Riadissa osana megafestivaalia järjestettyjen suurten esports-tapahtumien kokoelma on jatkunut viikonloppuna StarCraft II Gamers8 2023-tapahtumalla, jolla on nyt voittaja.

Viikonlopun kilpailun jälkeen Italian Riccardo "Reynor" Romiti on noussut huipulle ja voittanut turnauksen ja lähtenyt kotiin 150 000 dollarin palkintorahojen kanssa. Zergin pelaaja onnistui torjumaan Etelä-Korean Kim "Cure" Doh-wookin ottamaan turnauksen ja kruunaamaan mestariksi.

Mitä tulee Gamers8:n seuraavaksi, Street Fighter 6- ja PUBG Global Series 2-tapahtumien on määrä alkaa myöhemmin tällä viikolla, ja tarjolla on yhteensä 3 miljoonaa dollaria.

Starcraft II: Wings of Liberty

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Starcraft II: Wings of LibertyScore

Starcraft II: Wings of Liberty

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Eeppinen tarina jästipäistä, joiden hartioilla lepää koko universumin kohtalo. Kaikki nupit ovat kaakossa koko ajan ja homma vedetään niin yli, ettei sille voi kuin hymyillä.Ladataan seuraavaa sisältöä