Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Näyttää siltä, että Golden Guardians on suljettu

Järjestö on kadonnut sosiaalisesta mediasta ja sen verkkosivut on suljettu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kun Golden Guardians lähti LCS:stä, asiat eivät näyttäneet hyvältä organisaation kannalta. Nyt näyttää siltä, että asiat ovat menneet huonosta huonompaan suuntaan, koska Golden Guardians on saattanut kadota kokonaan tutkasta.

Kuten eSports.gg raportoi, organisaatioiden Twitter/X-sivua ei näytä enää olevan, ja myös verkkosivusto on poistettu. "Riot Gamesin päätöksellä siirtää League of Legends Championship Series (LCS) 10 joukkueen liigasta kahdeksan joukkueen liigaan, olemme tehneet vaikean päätöksen, että Golden Guardians ei enää kilpaile LCS:ssä. Riot Games on ollut uskomaton kumppani siitä lähtien, kun liityimme LCS:ään vuonna 2018, ja tiedämme, että urheilulla on edessään jännittäviä aikoja", lukee viesti sivustolla.

"Haluamme ilmaista vilpittömän kiitollisuutemme kaikille faneillemme, pelaajillemme ja henkilökunnallemme heidän omistautumisestaan viimeisten viiden vuoden aikana. Pelaajiemme, valmentajiemme ja henkilökuntamme kovan työn ja sitoutumisen sekä faniemme uskomattoman tuen ansiosta Golden Guardians pystyi saavuttamaan niin paljon tänä jännittävänä aikana."

Marraskuussa 2017 perustamisensa jälkeen näyttää surulliselta, että Golden Guardians ei ole enää olemassa, ja heidän olemassaolonsa on melkein pyyhitty pois YouTube- ja Discord -tiliensä lisäksi.

Luuletko, että se on ohi Golden Guardiansille?

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä