Suomi
Gamereactor
esports
Overwatch 2

Onko San Francisco Shock palaamassa kilpailukykyiseksi Overwatch 2 ?

NRG:n toimitusjohtaja näyttää kiusaavan yhtä paljon.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Koska esports-organisaatio NRG on yksi tulevan Esports World Cup kumppanijoukkueista, näemme joukkueen laajentuvan ja allekirjoittavan useita uusia kokoonpanoja ja pelaajia voidakseen kilpailla Saudi-Arabiassa tänä kesänä järjestettävissä eri turnauksissa. Näyttää siltä, että tässä laajennuksessa myös yksi NRG:n nykyisistä, mutta tällä hetkellä toimimattomista tiimeistä tekee paluun.

Overwatch League: n romahtamisen jälkeen NRG: n San Francisco Shock ei ole ollut toiminnassa, mutta näyttää siltä, että tämä voi muuttua. Vastauksena Shock: n sosiaalisilla kanavilla tehtyyn kyselyyn, jossa Overwatch pidettiin johtavana pelinä, jossa fanit halusivat nähdä NRG: n muodostavan ja tukevan luetteloa, NRG: n toimitusjohtaja ja perustaja Andy Miller on yksinkertaisesti todennut: "yah! Anna meille noin viikko aikaa kokata!"

Pohjimmiltaan näyttää siltä, että voimme odottaa jotain NRG x Overwatch liittyvää ensi viikolla, ja toivottavasti tämä tarkoittaa Shock -joukkueen paluuta, joka on luultavasti koristeellisin joukkue Overwatch League -aikakaudella.

Overwatch 2
Photo: Overwatch League

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä