Suomi
Gamereactor
esports
Gears of War 4

Kolme Gears-ammattilaista hyllytetty Pro Circuitista

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Gears Esports on hyllyttänyt kolme pelaajaa pro circuitista, ja syynä ovat ensimmäisen kauden aikana tehdyt rikkomukset. Säännöt voi katsoa täältä.

Christopher "Xcells" Hill on entinen Enigma6:n pelaaja. Hän sai kenkää epäkunnioittavan kielenkäytön ja -käytöksen vuoksi, joka kohdistui henkilökuntaan ja yhteistyökumppaneihin. Mies myös jätti huomiotta saamansa lukuisat varoitukset, ja käyttäytyi uhkaavasti henkilökuntaa kohtaan. "Banni" on voimassa koko toisen kauden.

Kaid "GODPLAYS" Saleh on entinen eUnitedin pelaaja, mutta hyllytys kestää vain tulevan kauden kolmen ensimmäisen tapahtuman ajan. Syynä ovat "kaksi fyysistä muutosta".

Nicholas "Red Icy" Cope on hyllyllä ainoastaan alkavan kauden ensimmäisen tapahtuman ajan. Syynä on "osallistuminen fyysiseen muuttamiseen ja uhkaavaan käytökseen". Red Icy pelaa OpTic Gamingissa.

Viesti on ainakin selvä: eurheilu on vakava asia, ja siihen tulee myös suhtautua sellaisena.

Gears of War 4

Aiheeseen liittyviä tekstejä

4
Gears of War 4Score

Gears of War 4

ARVIO. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Nelonen aloittaa onnistuneesti uuden tarinan, ja hioo siinä sivussa pelattavuutta entistäkin paremmaksi.

0
Gears of War 4: suunnittele oma saavutus

Gears of War 4: suunnittele oma saavutus

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Coalition on päivittänyt todella huolella ja hartaasti peliään Gears of War 4 viimeisen kahden vuoden ajan, ja nyt on aika siirtää katse hiljalleen seuraavaan eli...



Ladataan seuraavaa sisältöä