Suomi
Gamereactor
esports
Halo 5: Guardians

Muutoksia tiedossa Halo Championship Seriesiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kesäkausi Halo Championship Seriesissä on jo menossa, mutta syksyksi eurooppalaiseen sarjaan on tiedossa muutoksia - osa niistä merkittäviä. Nykyiset HCS Pro League ja HCS Open Circuit -liigat korvataan yhdellä yhteisellä sarjalla, joka on nimeltään EU Halo Championship Series. Tarkoituksena on tiivistää yhteisöä.

Syyskaudelle on ajoitettu viikoittaisia online cupeja, joihin voi ottaa osaa vapaasti. Cupit jakautuvat kahdelle päivälle kuten jenkeissä ja sisältävät sekä avoimen että "Legendary"-sarjan. Peleistä ansaitaan HCS-pisteitä, joiden perusteella ranking toimii.

Yhteistyösopimus Gfinityn kanssa tuo kauteen myös LAN-tapahtuman, joka järjestetään Lontoossa. Mukaan otetaan enimmillään 32 joukkuetta, ja lipunmyynti alkaa lähiaikoina. Palkintopottina on 25 000 yhteensä Yhdysvaltain dollaria. Tapahtumaan kuuluu myös free-for-all-tyyppinen kilpailu, jonka potissa on 5000 dollaria.

Kolme parasta joukkuetta HCS Lontoosta lennätetään mestaruussarjaan syksyn finaaleihin, jotka pidetään Yhdysvalloissa, Denverin DreamHackissä lokakuun 20.-22. päivä.

Finaaleihin voi päästä myös verkkokarsinnan voittamalla. Voittajajoukkue on neljäs ja viimeinen eurooppalaisedustaja finaaleissa.

Halo 5: Guardians
Lähde: Halo Waypoint

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Halo 5: GuardiansScore

Halo 5: Guardians

ARVIO. Kirjoittaja Jori Virtanen

Xboxin peli-ikoni Master Chief on jälleen täällä. Nostaako Halo 5: Guardians pitkäaikaisen sarjan suunnan jälleen nousuun?

0
Envy tekee paluun Haloon

Envy tekee paluun Haloon

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

E-urheiluorganisaatio Envy on ilmoittanut palaavansa kilpailulliseen Haloon. Samalla kerrottiin neljä aktiivista pelaajaa. - Bradley "aPG" Laws - Justin...

0
TOX Gaming voitti HCS-finaalit

TOX Gaming voitti HCS-finaalit

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

The Halo Championship Series (HCS) -finaalit käytiin viime viikonloppuna, ja voittajaksi päätyi TOX Gaming. Finaalissa kaatui Team Reciprocity. Yllättävää oli se, että...



Ladataan seuraavaa sisältöä