Suomi
Gamereactor
esports
FIFA 19

Gfinityn Martin Wyatt kertoo FIFA muutoksista

Dynamiikka on muuttunut.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

The Gfinity Elite-sarjan neljäs kausi potkaistiin alkuun, mikä tarkoittaa että FIFA 19-kisoja. EA:n jalkapallopeliin on tulossa kuitenkin muutoksia tällä kaudella, joista meille kertoi Gfinityn Martin Wyatt:

"Neljäs kausi Elite-sarjaa pohjaa suosioomme edelliskausissa.", hän selittää. "Tämä on toinen kausi jolloin sisällytämme FIFA:n mukaan. Tänä vuonna aijomme kuitenkin strukturoida turnauksen eri tavalla. Perinteisen 1v1 sijaan lisäsimme tiimidynamiikan mukaan. Kyseessä on ainoa turnaus maailmassa tällä hetkellä jossa 2v2-formaatti on käytössä, mikä vaikuttaa pelaajien ja tiimien väliseen suhteeseen sekä sisältöön jota kilpailuihin luodaan, joten tämä on hyvin jännittävää meille."

"Pelaajahuutokauppa on uusi elementti jonka lisäsimme tänä vuonna. Kilpailu perustuu FIFA Ultimate Team-pelimuotoon, mutta koitimme lisätä nyanssia peliin siinä miten turnaukset ovat järjestetty, jotta yhdelläkään tiimillä ei olisi samoja pelaajia kuin toisilla. Kilpailijat voivat silti valita isosta listasta globaaleja jalkapallotähtiä, mutta sen sijaan että kaikilla tiimeillä olisi käytössä samat pelaajat kaiken aikaa, varmistimme, että vain yhdellä tiimillä voi olla Messi, Neymar ja niin edelleen."

Mitä mieltä olet tämän vuoden FIFA-kisasta?

HQ
FIFA 19
Photo: Gfinity

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
MoAuba voitti FIFA eWorld Cupin

MoAuba voitti FIFA eWorld Cupin

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Mohammed 'MoAuba' Harkous voitti viime viikonloppuna FIFA eWorld Cupin. Finaalissa kaatui Mosaad 'Msdossary' Aldossary luvuin 3-2. Palkinnoksi voitosta lähti 250 000...



Ladataan seuraavaa sisältöä