LIVE
Live broadcast
Skip
logo hd live | Mortal Kombat 11
Cookie

Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor Suomi
esports
FIFA 19

Ensimmäinen virallinen pohjoismainen FIFA 19 -turnaus huomenna

EA Sports on ilmoittanut, että huomenna on ensimmäinen virallinen FIFA 19 -e-urheiluturnaus Pohjoismaissa. Kisa pidetään Helsingin Messukeskuksessa, ja tilaa on 200 katsojalle.

Otteluiden tyyli on paras kolmesta, jossa on yksi 2v2-ottelu, jota seuraa kaksi 1v1-ottelua. Kaikki neljä joukkuetta (Tanska, Ruotsi, Norja. Suomi) ottavat osaa.

Aikataulu on seuraava:

11:00: Match 1 Finland - Denmark
12:00: Match 2 Norway - Sweden
13:00: Match 3 Norway - Finland
14:00: Match 4 Denmark - Sweden
15:00: Match 5 Sweden - Finland
16:00: Match 6 Denmark - Norway
17:30: Semi 1 A1 - A4
18:30: Semi 2 A2 - A3
20:00: Bronze L8 - L7
21:00: Final W7 - W8

Suomessa tapahtuman lähetyksen hoitaa YLE.

TANSKA

Daniel 'Dingo' Klink Nørremark Kristensen - Player
Frederik 'Fredberg' Fredberg - Player
Daniel Bodo Barnewitz - Player & Coach

SUOMI

Eemeli 'Snipguy' Simpanen - Player
Markus 'MakezCR' Moilanen - Player
Anton 'Anzinho' Korvenaho - Player
+ 1 from Finnish tournament held on Feb 1st

NORJA

Anders 'SvagulaUltim8' Rasmussen - Player
Sondre 'Sondrevoktor' Voktor - Player
Arkan 'Forzajuvee96' Resul - Player
Magnus 'NVD_Hyper' Myhrhaug Kristiansen - Player
Marius Hjerpseth - Coach
Mats Theie Bretvik - eFootball manager

RUOTSI

Ivan 'BorasLegend' Lapanje - Player & Coach
Olle 'Ollelito' Arbin - Player
Pontus 'GGFrolle' Frostvik - Assistant Coach

FIFA 19
Skip