Cookie

Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Aloitussivu
esports
Pro Evolution Soccer 2019

Lisätietoa eFootball.Pron kolmannesta matsipäivästä

Konami ja eFootball.Pro ovat julkaisseet lisätietoa seuraavasta eFootball.Pro Leaguen tapahtumasta. Paikalla ammattimaisten jalkapalloklubien e-urheilujoukkueet kisaavat pelissä PES 2019.

eFootbal.Pro Leaguessa on kolme ottelua kuussa huhtikuuhun asti. Sitten kolme parasta joukkuetta etenevät finaaliin. Pohjalle jääneet kolme joukkuetta ottavat keräilyerän, ja voittaja pääsee neljänneksi joukkueeksi finaaleihin. Kaikki tavallisen kauden ottelut käydään Highvideo Studiosilla Barcelonassa. Finaalipaikasta taistellaan seuraavasti:

Boavista FC vs AS Monaco: 16:00 CET kick-off (17:00 Suomen aikaa)
FC Schalke 04 vs FC Nantes: 16:50 CET kick-off (17:50 Suomen aikaa)
FC Barcelona vs Celtic FC: 17:40 CET kick-off (18:40 Suomen aikaa)

Otteluita voi katsoa suoratoistona niin eFootball.Pro Leaguen kanavalla kuin Pro Evolution Soccerin Youtube-kanavallakin.

Kolmas ottelupäivä on 23. helmikuuta alkaen klo 17:00 Suomen aikaa.

Pro Evolution Soccer 2019

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Ladataan seuraavaa sisältöä