Suomi
Gamereactor
esports
Valorant

Complexity Gaming lisää kolme uutta jäsentä Valorant-ryhmäänsä:

Esports-organisaatio on valmis Valorant Champions Tourin seuraavaan vuoteen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Complexity Gaming on täydentänyt vuoden 2022 Valorant Champions Tour -listaansa allekirjoittamalla kolme uutta jäsentä. Kuten lehdistötiedotteessa mainittiin, kolmea uutta jäsentä pidetään "nuorten, lupaavien kykyjen triona", jotka haluavat tehdä debyyttinsä Complexity-bannerin alla.

Mitä tulee allekirjoituksiin, kolme uutta jäsentä ovat; Robert "truo" Pham, Tanner "vitsaus" Kages ja Peter "kuvernööri" nro. Nämä kolme liittyvät palaavien Valorant ammattilaisten Mike "AGM" Aboodin ja Joel "jCruel" Cruelin seuraan, kun organisaatio pyrkii toimimaan VCT:n seuraavalla kaudella.

"Kun rakensimme tätä Valorant-joukkuetta, hyödynsimme kykyjenetsintäosaamistamme löytääksemme vahvimpia ja motivoituneimpia nuoria kykyjä", sanoi Complexity Gamingin toimitusjohtaja ja lahjakkuusjohtaja Sören Vendsahm. "Governor, Scourge ja truo ovat kolme aloittelevaa pelaajaa, jotka osoittavat uskomatonta lupausta ja sisua. Koemme vahvasti, että tämä on lupaava rosteri, jonka kanssa voimme kasvaa."

Uudistettu Complexity-lista tekee debyyttinsä VCT 2022 -avoimissa karsinnoissa, joiden on määrä alkaa myöhemmin tänään ja kestää sunnuntaihin 30. tammikuuta asti.

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
ValorantScore

Valorant

ARVIO. Kirjoittaja Risto Karinkanta

Valorant on tähän asti mielenkiintoisin free-to-play-ammuskelupeli.



Ladataan seuraavaa sisältöä