Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
esports
Fortnite

Tässä ovat Fortnite Championship Series Chapter 3 Season 1 -finaalien voittajat

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fortnite Championship Series Chapter 3 Season 1 on saatu päätökseen muutaman viikon kisaamisen jälkeen. Alueellisesta rakenteesta johtuen voittajia on useita kerrottavaksi.

Euroopassa voittivat Henrik "Hen" Mclean ja Aleksa "Queasy" Cvetkovic, jotka kuittasivat kolmen miljoonan dollarin palkintopotista 300 000 dollaria.

Pohjois-Amerikan itäisen sarjan voiton veivät Mero ja Kyle "Bugha" Giersdorf kera 130 000 dollarin, ja läntisen sarjan voiton sitten 33 Favs ja TSM Snacky.

Brasilian voittajat olivat Hero Phzin ja KTZ 23, Aasian voittajat olivat XL2R2 ja RUNA1X, Oseanian voittajat olivat BASW1K3 ja Jace unohtamatta Lähi-idän voittajia, jotka olivat Kings Bleed ja Medal FKS.

Fortnite

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
Fortniten Zero Build jää pysyväksi

Fortniten Zero Build jää pysyväksi

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Epic Games lisäsi taannoin Fortniteen Zero Build -mahdollisuuden, ja pelaava kansa on ollut kovin mielissään. Nyt sitten Epic Games on päättänyt, että Zero Build on...Ladataan seuraavaa sisältöä