Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
lifestyle

Etsitkö tekemistä Kosovossa? Miksi et hyppää sillalta?

Vuosittainen tapahtuma on ollut käynnissä 73 vuotta ja antaa ihmisille mahdollisuuden lentää kuin lintu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Evald Krnic on melko vaikuttava mies. Hän on juuri voittanut 73. vuosittaisen siltasukelluskilpailun Kosovossa, jossa, kuten olet ehkä arvannut, ihmiset tekevät parhaansa hyppäämällä sillalta alla olevaan kylmään White Din -jokeen.

"Et vain hyppää; lennät", hän sanoi Reutersille. "Päällimmäinen tunne on elossa oleminen. Jos et pelkää, et voi hypätä, koska adrenaliinia ei ole, ja saatat päätyä tekemään virheitä, jotka voivat johtaa vammoihin. Tämän lajin kauneus on siinä, että se voittaa tuon pelon ja ottaa harppauksen."

Urheilu ei ole yleinen, ja se näyttää olevan vakaville jännityksen jahtaajille, mutta se ei ole keskittynyt vain Kosovoon. Krnic kilpaili viime vuonna bosnialaisessa Mostarin kaupungissa hypäten peräti 22 metriä alla olevaan jokeen.

Kokeilisitko siltasukellusta?

Tämä on mainos:
Etsitkö tekemistä Kosovossa? Miksi et hyppää sillalta?


Ladataan seuraavaa sisältöä