Suomi
Gamereactor
uutiset
Europa Universalis IV

Europa Unversalis IV suuntaa kohti inkojen kultaisia kaupunkeja

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Paradoxin Europa Universalis IV on suurstrategiaan keskittyvän pelisarjan uusin vesa ja se julkaistiin alun perin vuonna 2013. Arvioijamme mukaan oman valtion johtaminen on äärimmäisen koukuttavaa puuhaa, ja peli on saanut lisää pelattavaa tasaisesti lisäosien muodossa. Ensi kuussa linjoilla pärähtää uusin lisuri El Dorado, jossa päästään etsimään inkojen kultaisia kaupunkeja. Etelä-Amerikan tutkimisen ja hutkimisen lisäksi mukana tuleva Nation Designer antaa laajat työkalut aloitusvaltionsa muokkaamiseen.

Pelistä nauttiville on siis todennäköisesti tiedossa lisää unettomia öitä sen parissa. Täydellisen listan lisäosan sisällöstä ja uuden julkaisutrailerin voi katsoa kuvan alta.

Europa Universalis IV

* A deep Nation Designer gives you new starting options for your games, including national ideas and custom monarchs.
* Experience the new Nahuatl, Inti and Mayan religions with blood sacrifices or Sun Worship.
* Send your conquistadors to hunt for the Seven Cities of Gold, or your explorer on exploration missions around the world.
* Gold Fleets can traffic New World wealth back to Europe, and be targeted by your privateer fleets.
* Use your trade fleets to hunt dangerous pirates.
* Maintain good relations with the Pope so you can get a corner of the world to call your own in the Treaty of Tordesillas.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Europa Universalis IVScore

Europa Universalis IV

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Paradoxin suurstrategioista pelaajaystävällisin päivittyy entistäkin lähestyttävämpään muotoon.Ladataan seuraavaa sisältöä