Suomi
Gamereactor
lifestyle

EU:ssa myytävissä uusissa autoissa asennetaan pysyvät nopeudenrajoittimet

Auton etuosaan upotetut kamerat yhdistyvät navigaattoriin ja määrittävät, ajatko ylinopeutta vai et.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Autoilusta ja moottoriteistä vastaavat valvontaviranomaiset kaikkialla Euroopan unionissa ja Pohjois-Irlannissa ovat selvästi sitä mieltä, että nykyiset ylinopeuden estojärjestelmät eivät aivan tee tehtäväänsä. Tämän korjaamiseksi kaikkiin EU:ssa ja Pohjois-Amerikassa myytäviin uusiin autoihin asennetaan 7. heinäkuuta alkaen kokoelma uusia nopeudenrajoitusjärjestelmiä, jotka ovat pysyvästi käytössä.

The Guardianin mukaan järjestelmä näkee jokaisen auton etuosaan upotetun kameran, joka yhdistyy satelliittinavigointitekniikkaan liikennemerkkien lukemiseksi ja sen määrittämiseksi, ajatko ylinopeutta vai et, ja antaa sitten hälytyksen, jos näin tapahtuu. Toisin kuin aiemmat toimenpiteet, kuten tämä, se aktivoituu uudelleen aina, kun auton moottori käynnistetään uudelleen, mikä tarkoittaa, että et voi edes yrittää ohittaa ominaisuutta.

Myös muutamat muut ominaisuudet ovat tulossa pakollisiksi, mukaan lukien automaattinen kaistanpito ja automaattinen hätäjarrutus, jotka ovat epäilemättä melko järkyttävä ja yllättävä ominaisuus kuljettajille, kun se otetaan käyttöön uusissa ajoneuvoissa.

EU:ssa myytävissä uusissa autoissa asennetaan pysyvät nopeudenrajoittimet
WH_Pics
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä