Suomi
Gamereactor
uutiset
Everspace 2

Everspace 2 saapuu Playstationille ja Xboxille ensi kuussa

Se on jopa ensimmäisen päivän Game Pass -julkaisu.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Rockfish Games on vahvistanut avaruustoimintanimike Everspace 2:n konsoliversioiden tarkan julkaisupäivän. Aiemmin tiedettiin sen tulevan PS5- ja Xbox Series -alustoille kesällä, mutta kehittäjä on nyt ilmoittanut myös tarkan päivämäärän, joka on elokuussa.

Tarkemmin sanottuna Everspace 2 ilmestyy konsoleille 15. elokuuta 2023. Xbox-pelaajat innostuvat, kun kerromme, että voimme odottaa Everspace 2:n debytoimista ensimmäisenä päivänä Xbox Game Pass -palveluun.

Mitä tulee Playstation-peleihin, vaikka se ei debytoi osana Playstation Plus -kirjastoa, palvelun tilaajat saavat 20 % alennuksen pelistä. Everspace 2 myydään molemmille konsoleille hintaan 49,99 £ / 49,99 €.

Playstationista kerrotaan, että peli hyödyntää DualSense-ohjaimen tehoa ja tarjoaa haptista palautetta, mukautuvia laukaisuja ja kaiutinominaisuuksia. Sekä Xbox- että Playstation-pelaajat ilahtunevat kuullessaan, että peli toimii silkkisen pehmeänä 60 freimin ruudunpäivityksellä julkaisun yhteydessä.

Ennen kuin peli debytoi näillä kahdella alustalla 15. elokuuta 2023, voit katsoa konsolien julkaisupäivän trailerin alta. Ja niille, jotka miettivät fyysistä konsolijulkaisua, Everspace 2 saa sellaisen, mutta se on suunniteltu julkaistavaksi 3. lokakuuta 2023. Julkaisupaketti sisältää metallisen kotelon, 64-sivuisen minitaidekirjan ja digitaalisesti ladattavan ääniraidan.

HQ
Everspace 2

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä