Suomi
Gamereactor
uutiset
Fallout 4

Fallout 4:n Dogmeat-koiran esikuva on menehtynyt

Pelin suunnittelija Joel Burgess kertoi ikävät uutiset Twitterin kautta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Mikäli Fallout 4 on ollut pelilautasellasi, muistat varmasti myös pelin suosituksi muodostuneen koirahahmon, Dogmeatin. Koiruudesta oli runsaasti seuraa matkan varrella ja apua hankalissa kohdissa. Dogmeatin suosio oli niin suurta, että eläin on melkein synonyymi yhdessä pelin kanssa.

Kuitenkin viikonloppuna Fallout 4:n suunnittelija Joel Burgess kertoi ikäviä uutisia. River, koira joka oli oikean elämän esikuva Dgomeatille, nukkui pois. River ei jäänyt pelkäksi esikuvaksi pelihahmolle, sillä koiran oikeita haukahduksia ja parahduksia käytettiin pelin ääniefekteinä ja koiran rauhoittavaa luonnetta pidettiin Dogmeatin kirjoittamisen yhtenä lähtökohdista.

Burgess jakoi sosiaalisen median kautta useita kuvia Riveristä ja kertoi: "Tänään sanoin hyvästit Riverille, jonka monet teistä tuntevat paremmin Fallout 4:n Dogmeatinä. Sydämeni on särkynyt, mutta en ala purkamaan tuntojani asiasta tässä enempää. Ajattelin, että olisi arvokkaampaa kertoa teille, kuinka paljon River vaikutti itse peliin. (sen lisäksi pelin kehittämisestä sattuu vähemmän kuin sureminen).

Fallout 4
Joel Burgess @JoelBurgess

Lähde IGN.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä