Suomi
Gamereactor
uutiset
Far Cry Primal

Far Cry Primal asevalikoima ruokkii uusia taktiikoita

Thomas Simon kertoo, miten vanhoista aseista kumpuaa uusia mahdollisuuksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kävimme hiljattain tutustumassa Far Cry Primaliin ja odotamme nyt mielenkiinnolla, miltä lopullinen peli näyttää. Kivikautiset aseemme laskettuamme tartuimme pelin ohjaaja Thomas Simonia hihasta ja kysyimme, mitä pelaajat voivat tältä muinaisseikkailulta odottaa. Etenkin pelin asevalikoima herätti kysymyksiä. Näin meille vastattiin:


"Loimme jousesta monta eri versiota. Pelistä löytyy sekä klassinen metsästysjousi, voimakas pitkän matkan tarkka-ampujaversio että vikkelä lyhytjousi tilanteisiin, joissa tulinopeus voittaa tarkkuuden. Yhdellä jousella voi jopa ampua kaksi nuolta yhtä aikaa, jos haluat tehdä erityisen näyttävän liikkeen tai paljon vahinkoa lähietäisyydellä. Jouset ovat siis tärkeässä osassa peliä, mutta myös lähitaistelun toteuttamiseen on käytetty paljon aikaa. Toteutimme esimerkiksi useita yhden- että kahden käden aseita, vaarallisia heittokeihäitä sekä viskattavan nuijan."

"Kaikki aseet voi sytyttää tuleen, jonka avulla voit joko suojella itseäsi tai tehdä kuolettavaa jälkeä vihollisiisi. Tutkimme useita eri mahdollisuuksia ja päädyimme lopulta varsin isoon arsenaaliin josta edellä mainittujen lisäksi löytyy myös myrkky- ja tulipommeja sekä ansoja. Lingon avulla voi napsia vihollisia päiviltä äänettömillä pääosumilla. Kirsikkana kakussa on petojen kesyttäminen. Pelin seitsemällätoista otuksella on jokaisella oma luonteensa ja ominaisuutensa. Toiset ovat erinomaisia hiipijöitä ja toiset loistavat etulinjassa taistellessaan. Tämä avaa paljon erilaisia taktisia vaihtoehtoja pelaajien kokeiltavaksi."

Far Cry Primal julkaistaan PlayStation 4:lle ja Xbox One:lle helmikuun 23. päivä ja PC:lle hieman myöhemmin maaliskuun aikana.

HQ
Far Cry PrimalFar Cry PrimalFar Cry PrimalFar Cry Primal

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä