Suomi
Gamereactor
uutiset
Farming Simulator 17

Farmaus jatkuu myös tänä vuonna: Farming Simulator 17 julkistettiin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Virtuaalifarmareille tiedossa hyviä uutisia. Giants Software on ilmoittanut, että myös tänä vuonna on tulossa uusi Farming Simulator -peli.

Farming Simulator 17 on määrä ilmestyä vuoden viimeisellä neljänneksellä PC:lle, Playstation 4:lle ja Xbox Onelle. Infoa pelistä ei vielä kerrottu kummoisesti, mutta lehdistötiedotteen mukaan luvassa on "täysin uusia ominaisuuksia".

Yhteistyömme Focus Home Interactiven kanssa Farming Simulatorista on muodostunut globaali ilmiö. Joka kerran kun sarjalle on julkaistu jatkoa, niin olemme saavuttaneet enemmän ihmisiä ja on ilo jatkaa sarjaa edelleen tulevina vuosina, kertoi Giants Softwaren varatoimitusjohtaja Thomas Frey.

Farming Simulator 17

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Farming Simulator 17 ja sen...junat

Farming Simulator 17 ja sen...junat

UUTINEN. Kirjoittaja Matti Isotalo

Giants Software julkaisi vastaleikatun ruohontuoksuisen ja rentouttavan trailerin tulevan Farming Simulator 17:n junista. Kiskoilla voi ajaa itse isojen viljamäärien...

2
Farming Simulator 17 päivättiin

Farming Simulator 17 päivättiin

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Focus Home Interactiven Farming Simulator 17 julkaistaan PC:lle, PS4:lle ja Xbox Onelle 25. lokakuuta. Pelistä on myös esillä demo Kölnin Gamescomissa 17.-21. elokuuta....Ladataan seuraavaa sisältöä