Suomi
Gamereactor
lifestyle

Fat Bear Week on täällä ja aloittelija saattaa olla ottamassa kruunun

Tämä absoluuttinen hirviö on lisännyt hänen painoaan 7000% syntymästään lähtien.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Talvi on tulossa, ja monille tämä tarkoittaa kokoamiskautta. Tämä pätee erityisesti karhuihin, joiden on kyyristyttävä kylminä kuukausina ja lisättävä painoaan, jotta he voivat nukkua kaikki päiväunet, kun lumi alkaa pudota.

Jos et ole tuttu, tämä osuu yleensä samaan aikaan Fat Bear -viikon kanssa, jolloin Yhdysvaltain villieläinviranomaiset esittelevät kuvamateriaalia ja kuvia Ursidae-perheen mädäntyneimmistä jäsenistä. Toistaiseksi jotkut suosikit ovat vetäneet eteenpäin juoksuissa, kuten Colbert, joka on voittanut kaksi Fat Bear -viikkoa aiemmin. Otis painaa suunnilleen saman verran, mutta aloittelija saattaa ottaa heidät molemmat haltuunsa.

806 Jr on hänen nimensä, ja hän on jo juniorimestari. Mutta hänen tuuhean terrorin valtakautensa ei ehkä lopu tähän, koska hän on lisännyt painoaan 7000% syntymänsä jälkeen tänä keväänä. Se on uskomaton saavutus, mutta fanien suosikit voittavat silti, koska tulos ratkaistaan usein yleisöäänestyksellä.

Ilmeisesti kilpailu on melko epäreilua naaraskarhuja kohtaan, joilla on vaikeuksia saada ylimääräistä painoa, varsinkin kun heidän on käsiteltävä myös äitiyden velvollisuuksia. Ehkä aikanaan näemme joitain eroja iän, koon ja sukupuolen suhteen, jotta voimme antaa meille oikeudenmukaisempia Fat Bear -kilpailuja.

Tämä on mainos:

Lue lisää Fat Bear Weekistä ja katso, miten voit äänestää täällä.

Fat Bear Week on täällä ja aloittelija saattaa olla ottamassa kruunun


Ladataan seuraavaa sisältöä