Suomi
Gamereactor
esports

FaZe-klaani ravistelee johtoaan

Esports-organisaatiolla on uusi operatiivinen johtaja, talousjohtaja ja toimitusjohtaja.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

FaZe Clan on ollut otsikoissa viime aikoina, koska esports-organisaation johtajat ovat oletettavasti myyneet osakkeitaan joukkueesta sen jälkeen, kun se ei löytänyt paikkaa julkisesti noteerattuna yrityksenä. Mutta tästä huolimatta FaZe on nyt ilmoittanut muutamista muutoksista yrityksen johtotehtävissä.

Kuten lehdistötiedotteessa todettiin, FaZella on nyt uusi operatiivinen johtaja ja talousjohtaja sekä uusi presidentti, ja kahta ensimmäistä roolia hoitaa nyt Christoph Pachler, henkilö, joka toimii jo tiimin talousjohtajana. Ja presidentin roolin ottaa Erik Anderson. Molemmat raportoivat edelleen FaZen toimitusjohtajalle Lee Trinkille.

"Nämä nimitykset osoittavat, että keskitymme FaZe-liiketoiminnan ja brändin edistämiseen varmistaen samalla kustannustehokkaan lähestymistavan liiketoiminnan harjoittamiseen pyrkiessämme kohti kannattavuutta", sanoi FaZe Holdings, Inc:n toimitusjohtaja Lee Trink.

Tämän lisäksi FaZe vahvistaa, että entinen toimitusjohtaja ja operatiivinen johtaja Zach Katz eroaa molemmista rooleista tämän prosessin tullessa voimaan 31. toukokuuta 2023 mennessä.

FaZe-klaani ravistelee johtoaan
Photo: FaZe Clan


Ladataan seuraavaa sisältöä