Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ferrari esittelee ensimmäiset tieliikennelailliset XX-autonsa

SF90 XX Stradale ja Spider aikovat nostaa tiemallien suorituskyvyn uudelle tasolle.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ferrari on nostanut verhon parille autolle, jotka aikovat parantaa tieliikennelaillisen kantamansa suorituskykyä. Kuten Fioranon radalla Italiassa esiteltiin ensimmäisen kerran, SF90 XX Stradale ja SF90 XX Spider perustuvat SF90 Stradaleen, ja nämä kaksi mallia ovat ensimmäiset ratakeskeisessä XX-linjassa, joita voidaan todella ajaa myös teillä.

V8-moottorilla ja kolmella sähkömoottorilla varustettujen autojen sanotaan pystyvän potkaisemaan ulos 1030 hv tehoa, 30 hv enemmän kuin SF90 Stradale -perusmalli. Sähkömoottorit pystyvät myös käyttämään autoja 25 km ennen kuin ne on ladattava 135 km/h maksiminopeudella. Mitä tulee näiden kahden auton huippunopeuteen, niiden sanotaan pystyvän saavuttamaan 320 km/h ja saavuttamaan 0-100 km/h 2,3 sekunnissa ja 0-200 km/h 6,5 sekunnissa, kun V8 ajetaan äärirajoilleen.

Kummankaan mallin hinnasta ei ole mainintaa, mutta meille kerrotaan, että vain 799 SF90 XX Stradalea valmistetaan, kun taas sisäänvedettävää kovakattoista SF90 XX Spideria valmistetaan vain 599 kappaletta.

Ferrari esittelee ensimmäiset tieliikennelailliset XX-autonsa
Ferrari
Tämä on mainos:


Ladataan seuraavaa sisältöä