Suomi
Gamereactor
esports
Assetto Corsa Competizione

Ferrari Esports Series tekee paluun huomenna

Kuuden kuukauden mittainen sim-racing-turnaus pelataan Assetto Corsa Competizione:lla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ferrari on ilmoittanut, että huomenna alkaa vuosi 2023 Ferrari Esports Series. Kauden on määrä alkaa lanseerausohjelmalla 6. huhtikuuta, ja se kestää kuusi kuukautta, ja koko Euroopan parhaat sim-kilpailijat kilpailevat Assetto Corsa Competizione:ssa tullakseen kruunatuksi Ferrari Esports Champion .

Huomisessa lanseerausohjelmassa juontajat Julia Hardy ja Mike Channell päivittävät faneja kaikista kauden suunnitelmista, joita jatketaan heinäkuussa, kun ensimmäinen karsintaerä järjestetään 20. heinäkuuta. Tätä ensimmäistä tapahtumaa seuraavat karsinnat 2 ja 3, jotka on asetettu 24. elokuuta ja 12. syyskuuta.

Karsintojen jälkeen tulevat alueelliset tapahtumat, joista Eurooppa on viimeinen 30. syyskuuta, kun taas Pohjois-Amerikan on 24. syyskuuta ja APACin 23. syyskuuta.

Tämä kaikki johtaa kauden suuriin finaaleihin, jotka alkavat esinäytöksellä 11. lokakuuta, kaikki ennen päätapahtumaa 12. lokakuuta.

Niille, jotka etsivät lisää Ferrari Esports Series-sisältöä, johon heittäytyä, saapuu kauden aikana kaksi ainutlaatuista videosarjaa, joissa Ferrari 101 -sarja keskittyy sim-kilpailijoiden auttamiseen, kun taas Off The Grid-esitys keskittyy viime vuoden voittajaan Jonathan Rileyyn.

Kun käynnistysohjelma tapahtuu huomenna, muista seurata kaikki toiminta Ferrari Esports Twitch -kanavalla.

Assetto Corsa Competizione

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä