Suomi
Gamereactor
lifestyle

Ferrari lähtee merille

Hyppivä hevonen haluaa kilpailla purjehduksen maailmassa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Ferrari on yksi maailman ikonisimmista autonvalmistajista ja kilpailijoista moottoriurheilualalla, mutta tämä ei selvästikään riitä nousevalle hevoselle, sillä nyt Ferrari on paljastanut kääntävänsä huomionsa myös valtamerten valloittamiseen.

Ferrari on paljastanut aikomuksensa liittyä ja kilpailla purjehduksen maailmassa. Tällöin navigaattori Giovanni Soldini nimitetään Ferrarin tiimipäälliköksi, ja yritys käyttää autojen huippuosaamistaan kehittääkseen jahdin tämän uuden kilpailuhankkeen toteuttamiseksi.

"Olemme aloittamassa jännittävää matkaa, joka laajentaa kilpa-autoilun sieluamme", sanoi Ferrarin puheenjohtaja John Elkann. "Tällä uudella kilpailuhaasteella, jota motivoivat innovaatiokykymme ja sitoutumisemme kestävään kehitykseen, ylitämme nykyiset rajat. Olemme iloisia voidessamme luottaa Giovanniin, joka on poikkeuksellinen kokemuksen, päättäväisyyden ja tiimihengen suhteen."

Ferrari on myös todennut, että sen kehitys ja innovaatiot purjehdustilassa auttavat yritystä parantamaan ja parantamaan edelleen sitä, mitä sen superautot pystyvät tarjoamaan.

Tämä on mainos:
Ferrari lähtee merille


Ladataan seuraavaa sisältöä