Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy XIII-2

FF XIII-2:n keräilyversiot julki

Oma painos Pohjoismaihin

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Square Enix on tänään julkistanut Final Fantasy XIII-2:n keräilyversiot, jotka julkaistaan samaan aikaan pelin kanssa 3. helmikuuta. Samalla yhtiö kertoi, että Pohjoismaissa pelistä ilmestyy erityinen Nordic Edition.

Nordic Edition toimii pelin perusversiona ja tarjoaa neljä lisäosaa. Nämä ovat vaihtoehtoiset asusteet pelin pääkaksikolle Serahille ja Noelile, ainutlaatuinen ase Noelille sekä pomovastustaja Omega, jonka voittamalla sen voi värvätä omalle puolelleen.

Keräilyversioista kevyempi, Limited Collector's Edition, sisältää pelin lisäksi kehityksestä kertovan taidekirjan, kuusi postikorttia, kolmiulotteisen Lightningin kuvan sekä pelin osittaisen soundtrackin, jolta löytyy joukko kehittäjien valitsemia kappaleita.

"Erittäin rajoitettu" Crystal Edition puolestaan tarjoaa kaiken edellä mainitun, mutta myös nelilevyisen soundtrack-paketin, jolla on kaikki pelin kappaleet yhtä lukuun ottamatta. Mukana on myös yksinoikeudella Final Fantasy XIII-2 -t-paita.

Final Fantasy XIII-2Final Fantasy XIII-2

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Final Fantasy XIII-2Score

Final Fantasy XIII-2

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Final Fantasy XIII:n tarinan toinen osa lupaa korjata edeltäjänsä kritisoiduimmat puutteet, mutta onko kaikki sisällöllisesti kohdallaan?Ladataan seuraavaa sisältöä