Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy XIII

FFXIII jäänee ilman lisäsisältöä

Ei suunnitelmia, Square Enix vakuuttaa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vaikka ladattava lsiäsisältö on nykyisin niins tandardi että sitä on yleensä saatavilla jo julkaisupäivänä, Square Enix aikoo olla poikkeus. Projektin vastuumiehet Yoshinori Kitase ja Motomu Toriyama totesivat yhteisessä lausunnossa:

"Mitä ladattavaan sisältöön tulee, meistä lopputulos on 100% viihdyttävä ... se on koko paketti. Emme siis suunnittele ladattavaa sisältöä tällä hetkellä."

"Huhutun poistetun sisällön suhteen taas näyttää siltä, että puheemme on irroitettu asiayhteydestä. Pöytään tuodaan paljon ideoita, tiimi valitsee niistä parhaat, ja lopullinen tuote hioutuu niistä." Huhut poistetusta sisällöstä kuulemma perustuvat väärinkäsitykseen siitä, missä vaiheessa suunnttelupöydälle jääneet ideat on hylätty - niitä ei alkujaankaan valittu käytettäväksi, eikä niitä siis tulla näkemään.

Selvää tekstiä, mistä pisteet - mutta samalla päätös tuntuu uhkarohkealta ja vanhakantaiselta. Jos linja pitää, tuloksena voi olla nippu pettyneitä Final Fantasy -faneja.

Final Fantasy XIII

Aiheeseen liittyviä tekstejä

6
Final Fantasy XIIIScore

Final Fantasy XIII

ARVIO. Kirjoittaja Matti Isotalo

Eeppisen komea roolipeli, joka vasta kerää vauhtia kun muut pelit jo päättyisivät. FFXIII kuitenkin kysyy kärsivällisyyttä hitaan temponsa ja hajanaisen kerrontansa vuoksi.Ladataan seuraavaa sisältöä