Gamereactor Suomi. Katso tuoreimmat pelitrailerit mukaan lukien kuumat haastattelut suurimmista pelitapahtumista ympäri maailman. Gamereactor käyttää cookieseja taatakseen parhaan mahdollisen selailukokemuksen sivustollamme. Jos jatkat eteenpäin niin oletamme, että hyväksyt cookies-käytäntömme.

Suomi
Gamereactor
uutiset
FIFA 23

FIFA 23 oli Black Fridayn suuri voittaja Britanniassa

Myynnit kasvoivat 95% viikon aikana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Games Industryn mukaan Britannian Black Friday -myyntien kova voittaja oli FIFA 23. Myynnit kasvoivat viikon kuluessa 95%, joten ainakin fyysisten pelien saralla FIFA 23 oli selvästi se myydyin. Digitaalisten myyntien määrää ei ole vielä kerrottu, mutta oletettavasti verkossa on latailtu kamaa kuin huomista ei olisi.

Toiseksi tuli Britannian kulutusjuhlassa Call of Duty: Modern Warfare II (+9%), Pokémon Violet oli kolmantena ja Scarlet kuudentena (+64%), Mario Kart 8 Deluxe otti ilon irti Switch-paketeista ja kohosi 226% kaahaten neljänneksi, kun taas God of War: Ragnarök oli viidentenä.

Nintendo Switchin pelit olivat iso juttu kaiken kaikkiaan, sillä Nintendo Switch Sports, Animal Crossing: New Horizons ja Just Dance 2023 olivat nekin kaikki kymmenen parhaan joukossa.

Seitsemänneksi säntäili Sonic Frontiers +(207%).

FIFA 23

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä