Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy IX

Final Fantasy IX -pelin suunnittelija haluaisi tehdä tarinalle jatkoa

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ
HQ

Ajan kanssa Square Enix on julkaissut erittäin runsaasti pelejä Final Fantasy -sarjaan, joista osa on menestynyt paremmin kuin toiset. Yksi rakastetuimmista on ollut Final Fantasy IX, ja tänä vuonna tulee kuluneeksi 20 vuotta sen julkaisusta ensimmäiselle Playstationille.

RPG Site jututti suunnittelija Toshiyuki Itahanaa, joka ilmoitti olevansa halukas tekemään jatkoa tarinalle, jos vain tilaisuus aukeaa.

"Final Fantasy 9 is loved by the fans, but it's also very loved by us, the development team. I would be delighted if, respecting the wishes of the original development team, there could one day be the opportunity to continue the story, which meant so much to all of us."

Square Enix työstää tällä hetkellä sitä seuraavaa osaa tarinaan pelissä Final Fantasy VII: Remake, ja tulossa on mahdollisesti myös Final Fantasy XVI. Siksi jatkoa pelille Final Fantasy IX ei ole luvassa ainakaan lähitulevaisuudessa, mutta olisihan se hienoa?

Final Fantasy IX

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Final Fantasy IXScore

Final Fantasy IX

ARVIO. Kirjoittaja Leevi Rantala

Jos FFIX jäi aikoinaan väliin, niin pelin uudelleenjulkaisu tarjoaa mitä mainioimman tilaisuuden paikata aukko sivistyksessä.Ladataan seuraavaa sisältöä