Suomi
Gamereactor
guide
Final Fantasy VII: Rebirth

Final Fantasy VII: Rebirth - Queen's Blood Guide: Kuinka pelata, strategiat ja parhaat kortit

Paras minipeli ansaitsee tulevan sooloerän, mutta nyt näytämme sinulle parhaat strategiat tullaksesi korttimestariksi.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Final Fantasy VII: Rebirth on käsillä, Tetsuya Nomuran ja Yoshinori Kitasen kauan odotettua jatko-osaa on valmisteltu neljä vuotta siitä lähtien, kun FFVII: Remake aloitti tämän uuden matkan tuntemattomaan vuonna 2020. Ja aivan kuten silloin, Rebirth on paljon enemmän kuin eeppinen tarina ryhmästä hahmoja, jotka pyrkivät pelastamaan maailman, se on valtava, suuri ja värikäs maailma, täynnä tutkittavia nurkkia ja koloja ja nähtävää (ja nautittavaa). Ja aivan kuten 26 vuotta sitten, Cloud ja yrityksen tarinalla oli dramaattiset hetkensä ja kepeät hetkensä. Ja harvat asiat ovat hauskempia ja koukuttavampia kuin upea uusi Queen's Blood minipeli.

Final Fantasy VII: Rebirth

Queen's Blood, keräilykorttipeli Final Fantasy VII: Rebirth

Ensinnäkin kenenkään ei pitäisi olla hermostunut tai ajatella, että tämä on välttämätön virstanpylväs tarinan loppuun saattamiseksi. Queen's Blood on korttipeli, joka on suosittu kaikilla vierailemillamme alueilla Rebirth ja jossa jokainen pelaaja rakentaa korttipakkoja, jotka edustavat hirviöitä ja muita vihollisia (ja jopa kutsuja) tästä ja muista Final Fantasy -sarjan nimikkeistä.

Kun aloitat minipelin (joka kattaa koko pelin kohtaamiesi Queen's Blood pelaajan kautta) Kalmissa, saat aloituspakan, jossa on 15 pelattavaa korttia. Nämä ensimmäiset kortit ovat melko yksinkertaisia, mutta ne toimivat loistavana esimerkkinä pelin toiminnasta.

Tämä on mainos:
Final Fantasy VII: Rebirth

Kuinka pelaat Queen's Bloodia?

Queen's Blood -taulu on suorakulmio, jossa on 5x3 välilyöntiä, ja (muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta erityissäännöillä) aloitamme aina vasemmalta puolelta, vihreällä pelinappulalla pudottaaksemme kortin ensimmäiseen sarakkeeseen. Tavoitteenamme on saada enemmän pisteitä kuin vastapuolen pelaaja jokaisella kolmella rivillä joko laskemalla kortteja tai hukuttamalla vastapuoli, jotta he eivät voi pelata korttia.

Kun olet saanut ensimmäisen korttipakan, sinun on tutustuttava niihin, ja siihen on vain yksi tapa. Etsi yksi kolmesta vastustajasta, jotka löydät Kalmin kaupungista, ja haasta hänet. Korteissa on eri osat:

Tämä on mainos:


 • Ylhäällä vasemmalla: sotilaat. Jos käännämme tämän muihin keräilykorttipeleihin, kuten Pokémon TCG tai Magic, voimme sanoa, että nämä ovat "maita" tai energiaa, joita tarvitaan kortin pelaamiseen. Jos esimerkiksi Shrieker -kortin arvo on kolme sotilasta, tilassa, johon haluat sijoittaa sen, on oltava kolme oman väristä sotilasta.

 • Ylhäällä oikealla: Kortin arvo. Näkyviin tuleva numero on kortin arvo ja se lisätään määrään pelin lopussa. Jos saat enemmän kokonaispisteitä rivillä pelin lopussa, otat tämän arvon lopulliseen laskentaan. Jos molemmilla pelaajilla on sama arvo rivillä, kumpikaan ei laske yhteen. Joissakin korteissa on erikoiskykyjä, joiden avulla voit nostaa tai laskea aluevaikutteisten korttien arvoa, joten suurempi arvo ei aina tarkoita, että voit rentoutua.

 • Keskiosa - vaikutusalue: Jokaisessa Queen's Blood -kortissa on pelilaudan esitys, joka osoittaa välilyönnit, joihin kortin vaikutus nousee (keltaiset välilyönnit) tai mihin se vaikuttaa erikoiskyvyllään (punaiset välilyönnit). Tämän pienen pelilaudan minikartan avulla voit päättää, missä tilassa kortti on hyödyllisin ja strateginen, kuinka maksimoida sen kyvyn vaikutus (jos sillä on sellainen).

 • Korttikyky: Kaikilla korteilla ei ole erikoiskykyjä (ne tulevat näkyviin pelin edetessä), mutta useimmissa niistä on muutos niiden korttien arvossa, jotka on sijoitettu paikkoihin, joihin ne vaikuttavat. Tietyillä korteilla on myös vaikutuksia käteesi (esimerkiksi Mandragora antaa sinulle automaattisesti toisen samanlaisen kortin, kun laitat sen peliin), ja toiset voivat jopa "kutsua" muita kortteja, joita sinulla ei edes ole pakastasi sillä hetkellä, mutta jätämme nämä Legendary -kortit toistaiseksi sivuun.

Final Fantasy VII: Rebirth

Kuinka saada lisää kortteja Queen's Bloodille?

Huomaat pian, että kortit, joita olet käyttänyt muutaman ensimmäisen voittosi voittamiseen, alkavat jäädä vajaaksi muutamalle seuraavalle vastustajalle, ja sinun on löydettävä lisää. Kortteja voi saada vain kolmella tavalla:


 • Kauppiaiden myymien pakkausten ostaminen siirtokunnissa, kaupungeissa ja kultalautasella 500 guilesilla. Nämä paketit koostuvat yleensä kolmesta tai neljästä eri kortista ja yhdestä tai kahdesta yksiköstä kutakin niiden tehosta riippuen.

 • Kukista polullasi olevat Queen's Blood pelaajaa. Kun voitat, he antavat sinulle erityisen kortin, jota he ovat aiemmin käyttäneet pelissä, joten olet kärsinyt sen vaikutuksista ja osaat käyttää sitä kannessasi.

 • Tiettyjen sivutehtävien suorittaminen.

Final Fantasy VII: Rebirth

Korttityypit Queen's Bloodissa

Kortit luokitellaan niiden kyvystä tai harvinaisuudesta riippuen eri tavoin:


 • Tavalliset kortit: Kuten nimestä voi päätellä, nämä ovat Queen's Blood:n yleisimmät kortit. Sen lisäksi, että niillä on tietty arvo tai määrä pelinappuloita ja selkeä vaikutusalue, tavalliset kortit löytyvät minkä tahansa pelaajan pakasta Final Fantasy VII: Rebirth. Tavallisilla korteilla voi olla kyky tai ei.

 • Legendaariset kortit: Nämä ovat ainutlaatuisia kortteja (jokaisesta tyypistä on vain yksi, jonka voit saada) ja jokainen niistä edustaa yleensä tunnetumpia tai ainutlaatuisempia hahmoja pelissä. Yleisimmät tai ne, joita saatat kohdata ensin, ovat kutsukortit, kuten Chocobo- ja Moogle-kutsukortti. Jokaisella legendaarisella kortilla on erittäin hyödyllinen erikoiskyky pelaamastasi pelityypistä riippuen, joten ei ole koskaan haittaa harjoitella useiden korttien kanssa pakassasi, kunnes löydät optimaalisen pelisarjan.

 • Vaihtokortit: Korvaa taululla jo oleva kortti. Nämä kortit ovat hyödyllisiä, koska ne voivat laukaista tuhoutuessaan toimivien korttien kykyjä, mikä voi tehdä pelistä voittoisan lopputuloksen. Ne ovat myös ainoat kortit, jotka voivat tulla peliin, vaikka kaikki muut laudan tilat olisivat varattuja, joten ne ovat täydellinen määritelmä "ässä reiässä".


Henkilökohtainen valinta: Parhaat kortit kuningattaren veripakassa

Viimeisenä huomautuksena haluaisin suositella muutaman kortin käyttöä, joita kohtaat matkoillasi Rebirth. Näiden korttien ei aina tarvitse olla legendaarisia (vaikka suurin osa niistä onkin), mutta ne ovat niitä, joita kannan säännöllisesti pakastani ja joita olen käyttänyt voittojen saavuttamiseen Prairies, Junon, Costa del Sol, Corel, Gongaga ja niin edelleen.


 • Shiva (legendaarinen): Shivan kutsuminen on erittäin hyödyllinen legendaarinen kortti, kun vastassa on keskitason ja korkean tason vastustaja. Yleensä hyökkääjän strategia alkaa aina "pelastamalla" sinut ottamalla haltuunsa tyhjiä sotilasruutuja, joten Shivan kyvystä on hyötyä heti. Kun se tulee peliin, kortti asettaa kolme timanttipölylaskuria, jotka estävät vastustajan korttien etenemisen ja lisäävät arvot 2, 4 tai 6 tyhjiin paikoillesi.

 • Chocobo ja Moogle (legendaarinen): Tämä kortti on saatavilla pelin alussa, jos kiinnität huomiota Kalmin ja Grasslandsin sivutehtäviin. Chocobon ja Mooglen arvo kasvaa 1:llä jokaista korotettua lisäkorttia kohden, mikä voi asettaa pelin eduksesi, jos hyödynnät sen yhdistämistä Cactuariin, normaaliin korttiin, jonka saat myös aikaisin. Tämä Choco/Moog- ja Cactuar-yhdistelmä on yksi suosikkialoitusstrategioistasi.

 • Mentalis (normaali): Tehokas hyökkäyskortti, jonka kyky on alentaa liittoutuneiden (ole varovainen tämän kanssa) ja viholliskorttien arvoa vaikutusalueellaan 1. Erittäin hyödyllinen, jos haluat sijoittaa sen laudan keskelle toimimaan "esteenä" vastustajallesi ja estämään häntä asettamasta matalan tason kortteja.

 • Archdragon (normaali): Etujoukkokortti, jolla pääset nostamaan sotilaita sen takana olevissa ruuduissa ja laskemaan neliön arvoa juuri sen oikealle puolelle 3:lla. Hyvä käyttää, kun haluat poistaa vastustajan kortit ja saada tilaa omille korteillesi. Ja se tarvitsee vain yhden sotilaan tullakseen peliin. Erittäin monipuolinen.

Toivon, että tämä Queen's Blood opas auttaa sinua voittamaan monia voittoja ja ymmärtämään tämän upean Final Fantasy VII: Rebirth minipelin potentiaalin. Ja kuka tietää, ehkä jonain päivänä Square Enix päättää julkaista sen itsenäisenä nimikkeenä. Odotan sitä innolla.

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä