Suomi
Gamereactor
uutiset
Final Fantasy XVI

Final Fantasy XVI:lla voi olla DLC "lähitulevaisuudessa"

Tai sitä Naoki Yoshida ainakin toivoo.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Final Fantasy XVI on osoittautunut valtavaksi hitiksi julkaisuaan seuraavien viikkojen aikana, mikä on herättänyt keskustelua DLC:stä. Aiemmin kuulimme, että peli saisi lisäsisältöä vain, jos sen vastaanotto olisi riittävän positiivista.

Nyt pelin tuottaja Naoki Yoshida on avannut hieman enemmän DLC:n mahdollisuudesta, sillä positiivinen vastaanotto on todella ansaittu.

"Going into Final Fantasy XVI," he told GamerBraves. "The one thing we wanted to create was a full, complete story, something that you can enjoy from beginning to end 100% without any DLC, and I think we were able to do that."

"But now we understand, we're getting feedback from players that have played the game, and a lot of players want to see more, and we know that and understand that. For us, we're taking that and then thinking about our options moving forward. So hopefully, in the near future, we can have something that we can give to you all."

Tämä "jokin" lähitulevaisuudessa ei ehkä ole itse DLC, vaan se on todennäköisesti ilmoitus siitä, mitä studio on luonut meille. On kuitenkin silti hyvä tietää, että emme todennäköisesti ole vielä täysin valmiita Final Fantasy XVI:n kanssa, sillä se on peli, jolle monet eivät vielä ole valmiita jättämään hyvästejä.

Final Fantasy XVI

Aiheeseen liittyviä tekstejäLadataan seuraavaa sisältöä