Suomi
Gamereactor
esports
Rainbow Six: Siege

Fnatic eroaa Rainbow Six: Siege -luettelostaan

Se arvioi muita vaihtoehtoja ja alueita näyttämöllä.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fnatic on ilmoittanut, että se on eronnut nykyisestä Rainbow Six: Siege -luettelostaan ja että se tutkii nyt muita mahdollisuuksia näyttämöllä, mukaan lukien arvioimalla muita alueita toivoen löytävänsä paikan, jossa se voi tarjota pitkän aikavälin kestävyyttä ja suorituskykyyn perustuvaa menestystä.

Fnatic toteaa: "Organisaationa olemme sitoutuneet suorituskykyyn ja lisäarvon tuottamiseen faneillemme, mutta tiedämme, että olemme jääneet tästä jälkeen. Kun katsomme ensi vuoteen, haluamme varmistaa, että tuloksemme vastaavat tavoitteitamme palata kansainvälisille radoille ja kilpailla pokaaleista. Tiedämme, että myös te, fanit, haluatte nähdä sen meiltä."

Brittiläisellä esports-joukkueella oli viimeksi japanilaisten pelaajien luettelo, jossa se kilpaili Aasian ja Oseanian alueella. Tämä päätös viittaa siihen, että Fnatic pyrkii palaamaan länteen kilpailukykyiseksi Rainbow Six, epäilemättä katse joko Eurooppaan tai Etelä-Amerikkaan, koska jotkut maailman parhaista ja menestyneimmistä joukkueista sijaitsevat tällä hetkellä näillä alueilla.

Fnatic on kuitenkin sanonut, että se ei halua erota jokaisen entisen joukkueensa jäsenen kanssa, koska se tutkii tapoja pitää Etienne "Mag" Rousseau ja pitää hänet Fnaticin ekosysteemissä jatkossa. Meille on luvattu lisää päivityksiä tällä rintamalla lähitulevaisuudessa.

Rainbow Six: Siege
Photo: Fnatic

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Rainbow Six: SiegeScore

Rainbow Six: Siege

ARVIO. Kirjoittaja Anders Mai

Ubisoftin suosittu taktinen toimintapeli palaa ensimmäisen kerran sitten vuoden 2008 Rainbow Six: Vegas 2:n. Onko Siege ollut kaiken odotuksen arvoinen?Ladataan seuraavaa sisältöä