Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

Fnatic julkistaa kevään LEC-listansa

He ovat tehneet joitain muutoksia sekä pelaajiin että henkilökuntaan tuhoisan talvijaon jälkeen.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Fnatic on julkistanut aloituslistansa vuodelle 2023 LEC Spring Split. Verkkosivuillaan julkaistussa blogikirjoituksessa he ilmoittivat muutoksista ja käsittelivät fanien huolenaiheita.

Tämä on seurausta erittäin vaisusta Winter Split:sta, jossa tähtiä täynnä oleva joukkue sijoittui yhdeksänneksi, eikä päässyt pudotuspeleihin ensimmäistä kertaa organisaation historiassa.

Vastauksena Fnatic on muuttunut huippupelaaja Martin "Wunder" Nordahl Hansenista Óscar Muñoz "Oscarinin" Jiméneziksi. Lisäksi he ovat vaihtaneet tukea Rúben "Rhuckz" Barbosa Henk "Advienne" Reijengalle. Molemmat pelaajat on ylennetty Fnatic TQ:sta, organisaation akatemiajoukkueesta.

Fnatic sanoi: "Pari on uskomattoman lahjakkaita nuoria yksilöitä, jotka ovat korostaneet taitojaan kerta toisensa jälkeen ERL: ssä, ja heidän sitoutumisensa ja keskittymisensä ovat massiivisesti linjassa organisaation tulevan kevään kanssa.

"Oscarinin tuo hallitsevan, kantotyylisen yläkaistan läsnäolon, joka ansaitsee mennä varpaista varpaisiin LEC: n parhaiden kanssa. Jokainen, joka on virittynyt Fnatic TQ: hen, ymmärtää, kuinka kykenevä hän on.

"Advienne tuo tiimiin kypsän, tasapäisen ja äänekkään läsnäolon käyttämällä aiempaa kokemustaan XL:stä tehdäkseen vaikuttavia esityksiä ja tuodakseen joukkueen yhteen.

"Tärkeää on, että uskomme, että molemmat pelaajat sopivat täydellisesti nykyisten joukkueiden kemiaan ja jakavat saman ajattelutavan koko joukkueessa - tärkeä tekijä, jota tavoittelimme offseasonilla."

Fnatic on myös tehnyt muutoksia henkilöstöön ja tuonut Tomáš "Nightshare" Kněžínekin uudeksi päävalmentajakseen. Nightshare on tunnettu tšekkiläisessä LoL-skenessä, ja sillä on kokemusta työskentelystä Immortals:n kanssa LCS:ssä.

Fnatic sanoi: "Tomáš tuo mukanaan runsaasti kokemusta useista taustoista pelaajana, apuvalmentajana ja päävalmentajana.

"Erittäin emotionaalisesti älykäs yksilö, Nightshare on ollut välittömästi yhteydessä ryhmään alusta alkaen ja on ollut ratkaiseva vaikutus jokaisen pelaajan tuomisessa samalle sivulle ja oikeiden tavoitteiden määrittämisessä joukkueelle jatkossa."

Ilmoituksessa puhuttiin tiimin kohtaamista vaikeuksista ja siitä, miksi nämä muutokset on tehty.

Fnatic lisäsi: "Kun siirrymme Spring:een, olemme myös tutkineet perusteellisesti sisäisten tiimien rakennetta, johtajuutta ja yhteenkuuluvuutta analysoidaksemme, mikä meni pieleen ja mihin voimme rakentaa ja parantaa.

"Yksi asia oli selvä - emme olleet valmiita Winter: een. Valmistautumisen puute ja harvat vakiintuneet rutiinit merkitsivät lisääntynyttä painetta lavalla, ja kunkin pelaajan vaihtelevien tavoitteiden ja profiilien yhteentörmäys vaikeutti merkityksellistä parannusta.

Lopuksi he sanoivat: "Mene toivottamaan lämpimästi tervetulleiksi uusimmat puuseppämme, ja kuten aina: Once Fnatic, #ALWAYSFNATIC."

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

2
League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä