Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 5

Forza 5 on myynyt yli miljoona kappaletta - uusi rata ilmaiseksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoft on julistanut, että Forza Motorsport 5 myy ennätyksellisen hyvin suhteessa laitekantaansa. Yli kolmannes Xbox Onen omistajista on ostanut sen. Koska Xbox Onea on myyty nelisen miljoonaa yksikköä, Forza 5:n voi olettaa myyneen noin 1,3 miljoonaa kappaletta. Se on hyvä saavutus ajopelille.

Samassa yhteydessä Microsoft ilmoitti, että pelin ensimmäinen ratalaajennus on saatavilla - ilmaiseksi. Paketti tuo kuuluisan Road American radan peliin. Radasta on neljä variaatiota, ja ne sulautuvat automaattisesti uramoodiin.

Radan ohessa on tarjolla myös viisi uutta autoa Road America Booster Packin muodossa. Paketti on osa maksullista Car Passia, joka tarjoaa kuusi lisäosaa kuukaudessa toukokuuhun asti.

Sisällön vähyys oli Forza 5:n arviossa suurimpia miinuksia, joten lisukkeet tekevät pelille terää.

HQ

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Forza Motorsport 5Score

Forza Motorsport 5

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Forza Motorsport 5 ei ole täysimittainen jatko-osa Forza Motorsport 4:lle. Sisältöä on jouduttu leikkaamaan tiukan julkaisuaikataulun saavuttamiseksi.

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:n Car Passin omistajille on nyt iloisia uutisia. Kyseinen passi on tarjonnut autoja autojen perään, mutta nyt se tekee sen vielä kahden kuukauden ajan.

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:een on nyt julkaistu Meguiar's Car Pack, joka tuo kymmenellä taalalla kymmenen uutta autonkomistusta virtuaaliradoille.Ladataan seuraavaa sisältöä