Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 5

Forza Motorsport 5 julkaistaan uudelleen

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Jos Xbox Onen aikoo hankkia syksyllä virallisen Suomi-julkaisun jälkeen, kaahailupeleissä on mistä valita. Forza Horizon 2:n lisäksi kaupasta voi bongata Forza Motorsport 5: Racing Game of the Yearin, joka on lisäsisällöllä ryyditetty uusintajulkaisu viime vuoden FM5:stä.

Alkuperäisten 15 radan lisäksi mukana ovat jo ilmestyneet Road American ja Long Beachin ratalaajennukset. Lisäksi pakettiin saadaan vielä yksi julkistamaton rata. Menopeliosastolla ekstraa on ainakin 10 auton Top Gear -laajennuksen verran.

FM5: Racing Game of the Year julkaistaan 22. heinäkuuta, joten import-konsolin omistajat voivat napata sen jo tänä kesänä. Alkuperäistä FM5:ttä ei kuitenkaan kannata päivittää, koska kyseessä on täysihintainen peli.

Forza Motorsport 5

Aiheeseen liittyviä tekstejä

Forza Motorsport 5Score

Forza Motorsport 5

ARVIO. Kirjoittaja Kimmo Pukkila

Forza Motorsport 5 ei ole täysimittainen jatko-osa Forza Motorsport 4:lle. Sisältöä on jouduttu leikkaamaan tiukan julkaisuaikataulun saavuttamiseksi.

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

Forza Motorsport 5:n Car Pass sai lisäajan

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:n Car Passin omistajille on nyt iloisia uutisia. Kyseinen passi on tarjonnut autoja autojen perään, mutta nyt se tekee sen vielä kahden kuukauden ajan.

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

Kymmenen uutta ajokkia Forza 5:een

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Forza Motorsport 5:een on nyt julkaistu Meguiar's Car Pack, joka tuo kymmenellä taalalla kymmenen uutta autonkomistusta virtuaaliradoille.Ladataan seuraavaa sisältöä