Suomi
Gamereactor
uutiset
Forza Motorsport 6

Forza Motorsport 6 tulossa Windows 10:lle ilmaisversiona

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Microsoftin yksi viikon suurista paljastuksista lipahti viime yönä julki kiitos The Seattle Timesin. Lehti ilmoitti, että Forza Motorsport 6 on tulossa PC:lle Windows 10 -kaupan välityksellä.

W10-versio on nimeltään Forza Motorsport 6: Apex ja se on perusteiltaan kevyempi versio Xbox Onelle nähdystä pelistä. The Seattle Timesin mukaan se julkaistaan ilmaisena kaikille Windows 10:n käyttäjille. Lehti ei kuitenkaan paljastanut kuinka paljon ratoja, autoja ja muuta sisältöä on luvassa ilmaisena. Luultavasti suuri osa sisällöstä on siirretty ilmaisversiossa maksumuurin taakse, mutta jäämme odottamaan Microsoftin virallista tietoa asiasta lähiaikoina.

Forza Motorsport 6
"Among them is Forza Motorsport 6: Apex, a version of the auto-racing franchise developed by Microsoft-owned Turn 10 Studios. Apex, a slimmed down version of its Xbox cousin, will be released free to users of Windows 10 this spring. Racing games have long been used as showpieces of the amount of visual detail developers could pack into games running on new hardware and software. Apex is positioned as an effort to show off the gaming potential of Windows 10."
Forza Motorsport 6Forza Motorsport 6
Forza Motorsport 6Forza Motorsport 6Forza Motorsport 6

Aiheeseen liittyviä tekstejä

3
Forza Motorsport 6Score

Forza Motorsport 6

ARVIO. Kirjoittaja Christian Gaca

Forza Motorsport -sarjan kuudennessa osassa kumi käryää ja bensa haisee kovemmin kuin koskaan.

0
Forza RC Finalsin suuntana on Le Mans

Forza RC Finalsin suuntana on Le Mans

ESPORTS. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Forza Racing Championship (ForzaRC) Season 3: The Porsche Cup on julkistettu, ja se käydään 17.-17. kesäkuuta samaan aikaan Le Mans'n 24 tunnin ajan aikana Yli 100...Ladataan seuraavaa sisältöä