Suomi
Gamereactor
uutiset
FTL: Faster Than Light

FTL saa jännittäviä uusia ominaisuuksia

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Kehittäjä Subset Games on kertonut blogissaan hieman lisää FTL: Advanced Editionin uusista ominaisuuksista.

Peliin tarjotaan sen myötä mm. Clone Bay, jolla voi halutessaan korvata perinteisen Med Bayn. Miehistön jäseniä ei enää silloin paranneta, ne vain vaihdetaan hieman vähemmän taitavaan versioon itsestään kuoleman koittaessa.

Mukaan tulee myös hakkerointi, jota tehdään vihollisalukseen kiinnittyvien dronejen muodossa. Nämä lukitsevat yhden yksikön ovet ja alkavat sitten tehdä sille pahempaa kiusaa.

Myös vihollisten mieliä voi alkaa hallita, ainakin jos nämä ovat näköyhteydessä omaan väkeen. Hallinnassa olevaa hyökkääjää voi sitten hyödyntää tämän omaa miehistöä vastaan tai vaikka teleportata avoimeen ilmalukkoon.

Varapatterilla saa puolestaan neljä palkkia lisää vääntöä generaattoriin, mutta vain 30 sekunniksi, jonka jälkeen patteria saa ladata 25 sekuntia. Ihan kiva vehje silti, jos pitää saada jokin megatykki edes hetkeksi linjoille.

Subset lisää peliin myös vaikeamman pelimoodin, koska FTL ei tietenkään ole vielä tarpeeksi haastava.

Tämä laajempi versio pelistä julkaistaan "jossain vaiheessa" iPadille, ja PC-pelaajat saavat sen uudistukset ilmaisena päivityksenä, jonka voi halutessaan kääntää vaikka pois päältä.

FTL: Faster Than Light

Aiheeseen liittyviä tekstejä

0
FTL: Faster Than LightScore

FTL: Faster Than Light

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

Se mikä ei tapa vahvistaa, paitsi FTL:ssä, jossa se jättää aluksesi vuotamaan happea samalla kun tulipalo tuhoaa konehuoneesi ja toiveesi kotiinpääsystä.

0
Siirrä FTL-tallennuksesi PC:ltä iPadille

Siirrä FTL-tallennuksesi PC:ltä iPadille

UUTINEN. Kirjoittaja Mika Sorvari

Jos satut pelaamaan niin pitkiä FTL: Faster Than Light -pelejä, että haluaisit jatkaa PC:llä tai Macilla aloitettua peliä iPadilla, on se nyt mahdollista pienellä kikkailulla.Ladataan seuraavaa sisältöä