Suomi
Gamereactor
esports
League of Legends

G2 Esports on LEC-kauden mestari

Voitettuaan Fnaticin kauden finaalissa.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Vuoden 2023 League of Legends EMEA Championship on nyt ohi. Kuukausien kilpailun jälkeen, joka on jaettu useisiin jakoihin ja lisäturnauksiin, LEC on nyt kääritty vuodelle 2023, mikä tarkoittaa, että kaikkien katseet ovat Etelä-Korealle ensi kuusta alkaen asetetussa World Championship-sarjassa.

Mutta takaisin LEC: hen toistaiseksi, koska viime viikonloppuna Season Finals päättyi, mikä tarkoittaa, että meillä on nyt voittaja, josta puhua ja tietää, kuka on lunastanut LEC: n parhaan siemenen Worlds 2023.

Onnistuttuaan pitämään Fnaticin finaalissa G2 Esports vahvisti asemansa joukkueena, joka voittaa Euroopassa tänä vuonna, ja on lunastanut LEC-alueen Worlds ykkössiemenen 65 000 euron palkintorahan lisäksi.

Koska Fnatic hävisi G2:lle finaalissa, hän sai toisen LEC-siemenen Worlds ja 40 000 € palkintorahaa. Kolmanneksi tuli MAD Lions, joka lähti kotiin mukanaan 25 000 € ja kolmas LEC Worlds siemen, kun taas Team BDS nettosi Worlds Qualifying Series siemenen ja 15 000 € palkintorahaa. Jokainen jäljellä olevista LEC-joukkueista on nyt valmis kaudelle 2023, koska he eivät osallistu Worlds 2023.

League of Legends

Aiheeseen liittyviä tekstejä

League of LegendsScore

League of Legends

ARVIO. Kirjoittaja Mika Sorvari

League of Legends voisi olla viihdyttävä ja haastava joukkuepeli, mutta se on julkaistu tyystin ennen aikojaan.Ladataan seuraavaa sisältöä