Suomi
Gamereactor
artikkelit

Game On muuttuu, ja jatkuu koko kesän ajan

Kesäsuunnitelmat menivät uusiksi

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Viimeksi Game On -tapahtumasta kirjoitettaessa tarkoituksena oli tehdä kesäinen kattaus peliaiheisia uutisia ja julkistuksia. Sen jälkeen on tapahtunut paljon. Gamereactor ajatteli tapahtuman mahtavaksi tilaisuudeksi niin julkaisijoille kuin pelinkehittäjille välittää Gamereactorin seuraajille tietoa tulevista projekteistaan hieman E3-messujen malliin. E3-messut kun peruttiin koronaviruksen aiheuttaman huolen vuoksi, ja olisi normaalisti pidetty juuri kesäkuun alkupuolella.

Uusien peliaiheisten julkistusten työstäminen alkoi jo useita viikkoja sitten, ja suurimmaksi osaksi työ on onnistunut. Joidenkin suunnitelmien lukkoon lyöminen on kuitenkin ollut vaikeaa johtuen tapahtumista, joihin Gamereactor ei ole voinut vaikuttaa. Yhdysvaltain mellakat ovat hallinneet julkista keskustelua ja muuttaneet asioiden tärkeysjärjestystä, ja tämä on kulissien takana vaikuttanut myös siihen, miten Game On tulee toteutumaan.

Game On -tapahtumaa ei ole peruttu, mutta suunnitelmat muuttuvat hieman. Tulossa on edelleen yksinoikeudella useita haastatteluja ja artikkeleita. Microsoftin, Sonyn, EA:n ja Ubisoftin verkkotilaisuudet tullaan edelleen kattamaan yhdessä pienempien julkistusten kanssa. Gamereactor ei kuitenkaan koeta ahtaa kaikkea suunniteltua vain viiden päivän ajalle.

Game On on siis käynnissä koko kesän ajan päättyen elokuun lopussa pidettäviin Saksan Gamescom-messuihin. Tavoitteena on tarjota joka viikko peliaiheista sisältöä, joilla pääsee hetkeksi pakenemaan niitä arjen ja muun maailman huolia ja vaatimuksia.

Tämä on mainos:

Toivottavasti seuraajamme ymmärtävät tilanteen. Kiitos.

Game On muuttuu, ja jatkuu koko kesän ajan


Ladataan seuraavaa sisältöä