Suomi
Gamereactor
artikkelit

Gamereactor kutsuu sinut mukaan moniin kesäkilpailuihin

Tässäpä hyvä syy vierailla Gamereactorissa heinäkuun aikana.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Muutama vuosi sitten käynnistynyt raju COVID-19 aalto sai aikaan kesän, joka meni ohi ilman suuria lanseerauksia. Tuolloin käynnistimme Gamereactorissa uuden teeman. Idea oli melko yksinkertainen; meillä on jättimäinen joulukalenteri joka vuosi, mutta entä jos toteuttaisimme samantyyppistä asiaa kesällä?

Seuraa meitä täällä; itse peliteollisuudessa itsessään ei tapahdu mitään, mutta on selvästi tullut paljon vaikeammaksi selvittää, milloin seuraava Direct-, Forward- tai State of Play -esitys todella tulee. Mutta me toimimme helpolla tavalla julkaisujen, esitysten ja kaiken kanssa.

Koko heinäkuun ajan Gamereactorissa on käynnissä kilpailuja tutussa muodossa, jonka jo tiedät. Klikkaa kilpailu auki, katso palkinto ja vastaa kommenttikentässä olevaan kysymykseen. Kaikki tapahtuu tutulla kuviolla.

Palkintojen todellinen koko ei tietenkään ole aivan samaa kaliiberia kuin joulukalenterissa, joka on lähes vakiintunut brändi omana itsenään. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö olisi mitään mitä odottaa.

Tämä on mainos:

Vain yksi asia on vielä sanomatta: odotamme innolla vastaustasi. Show pistetään pystyyn perjantaina 1.7. ja joka ainoa viikko julkaistaan ainakin kolme uutta kilpailua.

Gamereactor kutsuu sinut mukaan moniin kesäkilpailuihin


Ladataan seuraavaa sisältöä