Suomi
Gamereactor
artikkelit

Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras älypuhelin

Älypuhelinten markkinoilla on varaa valita, ja nyt on aika osoittaa joukosta ne parhaat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Älypuhelinten kehitys on kuluvan vuoden aikana edennyt erikoiseen vaiheeseen. Tilanne alkaa olla se, että se ihanteellinen älypuhelin alkaa olla kohta todellisuutta. Valikoimaa on tarjolla jokaiseen tarpeeseen ja hintaan. Joukosta erottuvat tietysti kaikesta huolimatta ne parhaat, ja tässä on Gamereactorin lista vuoden 2019 parhaille älypuhelimille.

Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras älypuhelin

Voittaja: Asus ROG Phone II

Asusin ROG Phone II on julkisuudessa paistatellut "tehokuninkaan" tittelillä, ja se tuntuukin tuovan yhteen kovimmat tehot ja parhaat edellytykset mobiilipelaamiseen. Luuri on kuitenkin jotain enemmän, sillä ROG Phone II on vankkarakenteinen, salamannopea, mukavalla kameralla siunattu, akku kestää useita päiviä ja 120 Hz näyttö on ehkä markkinoiden paras.

Tämä on mainos:

Kolmen viikon ahkeran testaamisen jälkeen oli aika verrata luuria muiden uusien luurimallien kanssa, ja kokonaisuutena ROG Phone II on se vuoden paras puhelin.

HQ
Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras älypuhelin

Kunniamaininta: Samsung Note 10+

Tämä on mainos:

Samsung Note 10+ on hionut Samsungin puhelinten idean huippuunsa, ja ansaitsee syystäkin olla firman lippulaivaluuri. Samsung itse siirtyi jo eteenpäin kokeillen taittuvaa mallia Samsung Galaxy Fold, mutta silti se niin sanotusti perinteisen mallinen puhelin Note 10+ on hieno puutteistaan huolimatta. Näyttö on hyvä, kameralla saa mahtavia kuvia ja Samsungin oma Infinity-0-teknologia toimii.

HQ
Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras älypuhelin

Kunniamaininta: iPhone 11 Pro Max

Alusta asti oli selvää, että iPhone 11 Pro Max on klassisen iPhone-malliston viimeinen, ja ensi vuonna on todennäköisesti luvassa jotain muuta. Kun luuri sitten saapui, se teki vaikutuksen iOS-käyttöjärjestelmällään, uudella ultrawide-kamerallaan, kestävällä akulla ja nopealla A13 Bionic-prosessorilla.

Apple on edelleenkin paras monella tärkeällä osa-alueella, ja juuri siksi iPhone 11 Pro Max kuuluu päättyvän vuoden suosikkeihin.

HQ


Ladataan seuraavaa sisältöä