Suomi
Gamereactor
artikkelit

Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras hiiri

Hyvä hiiri on keskeinen niin videopelaajalle kuin tavallisellekin PC-käyttäjälle. Nyt listataan ne vuoden parhaat.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Hyvä hiiri on suorastaan pakollinen lisävaruste. Ei pelkästään videopelaajalle, vaan yleensäkin PC:llä työskennellessä. Siksi Gamereactorissa katsastetaan paljon hiiriä ja ylistetään niitä, jotka sen ansaitsevat.

Nyt on aika kruunata ne vuoden 2019 parhaat hiiret. Näillä mennään.

Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras hiiri

Voittaja: Razer Viper Ultimate

Tämä on mainos:

Razer on monien suosikki hiirien saralla, sillä onhan Razerilla niin Deathadder Elite kuin Basilisk. Vuoden 2019 loppuun tultaessa oli selvää, että Razer aikoo jatkossakin pysytellä huipulla.

Elokuussa saapui Viper, ja sen perässä Viper Ultimate, joka on langaton versio epäilemättä kalliista hiirestä. Viper Ultimatessa on kestävä akku, vankka tuntuma ja mukavasti tehty punottu kaapeli. Se on siis kaikkea sitä, mitä langattomalta hybridihiireltä voi toivoa. Lisäksi Viper Ultimate toimii täydellisesti, mitä tahansa sillä sitten aikookaan tehdä.

HQ
Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras hiiri
Tämä on mainos:

Kunniamaininta: Logitech MX Master 3

MX Master 3 on helppo kuitata toimistohiireksi, mutta se aliarvioisi hiiren kyvyt myös pelikäytössä. MX Master 3 pärjääkin varsin hyvin.

Lataaminen tehdään USB-C-tyylillä, se on vankasti tehty ja toissijaisten nappien sijoittelu on kohdallaan. Näin ollen MX Master 3 on se paras toimistohiiri, joka toimii hienosti myös pelikäytössä. Kyseessä on oiva jokapaikanhöylä.

HQ
Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras hiiri

Kunniamaininta: Corsair Glaive RGB

Joskus valmistajalla on tarjota halpaan hintaan tuote, joka tekee kaikki perustoiminnot hienosti. Silloin sekin ansaitsee kiitoksen.

Corsair Glaive RGB henkii laatua, mutta hintaa on 30% vähemmän kuin kilpailijoilla. Corsair tietää mitä on tekemässä, ja pitää samalla muutkin valmistajat varpaillaan. Corsair Glaive RGB on osoitus siitä, että homma toimii.

Gamereactorin parhaat laitteet 2019: paras hiiri

Kunniamaininta: Logitech G502 Lightspeed

Logitech osaa asiansa varsinkin käyttömukavuuden ja toimivuuden osalta. Ja kun homma hoidetaan hyvin, miksi sitä kannattaisin lähteä radikaalisti muuttamaan?

Logitech G502 Lightspeed latautuu langattomasti, ja hiiri sopii hyvin käteen. Mukana tulevat lisäpainot, jotka voi halutessaan poistaa lisämukavuuden nimissä. Valitettavasti hiiri ei sovi kaikille, koska muotoilu on selvästi tehty vain oikeakätisille.Ladataan seuraavaa sisältöä