Suomi
Gamereactor
artikkelit

Gamereactorin pelisetelit

Euro on kriisissä. Gamereactorissa päätimme tehdä asialle jotain ja ehdottaa korvaavaa, monin verroin iloisempaa valuuttaa. Tässä tulevat pelihahmoin kyllästetyt krediitit.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Euron kaatumisesta on maalailtu uhkakuvia jo jonkin aikaa. Vaikka tämä ei ehkä ole täysin todennäköinen ratkaisu nykymaailman ongelmiin, ei tämä estä leikittelemästä ajatuksella valuutan vaihtamisesta. Poikkeamme markka takaisin -puheista esittelemällä pelaajilta pelaajille -hengessä suunnitellut setelirahat - pilke silmäkulmassa tietenkin.

Setelit on toteuttanut Ruotsin GR:n vakioavustajiin kuuluva Mathias Holmberg.

Gamereactorin pelisetelit

20 KREDIITTIÄ
Kuva-aihe: Kirby
20 krediitin seteli on arkipäiväinen maksuväline. Se kiertää lompakosta toiseen, kassasta käteen ja kädestä kassaan. Se sopii varttuneille, muttei ole liian raskas taakka junioreillekaan. Setelin kuvassa vilkuttelee tietysti vaaleanpunainen ilopilleri Kirby kumppaneineen.

Tämä on mainos:
Gamereactorin pelisetelit

50 KREDIITTIÄ
Kuva-aihe: Companion Cube
50 krediittiä lämmittää jo mukavasti talvipakkasilla. Seteli myös pitää seuraa aina yhtä rakastettavan Companion Cuben merkeissä. Suositut kuutiot on nähty paitsi tietysti Portal-peleissä myös pehmoleluina ja monissa internet-meemeissä, joten miksi ei peliseteleissäkin.

Gamereactorin pelisetelit

100 KREDIITTIÄ
Kuva-aihe: Mike Haggar
Hämäävistä viiksistä huolimatta satasen setelissä ei komeile Jean Sibelius steroideilla, vaan Mike Haggar - kovaluinen ja isolihaksinen pukari Capcomin Final Fight -pelisarjasta. Tällä kun tällää tiskiä, kassa kilahtaa taatusti.

Tämä on mainos:
Gamereactorin pelisetelit

200 KREDIITTIÄ
Kuva-aihe: Prinsessa Peach
200 krediitin setelissä nähdään jälleen Nintendo-väriä, tällä kertaa prinsessa Peachin muodossa. Peachin hahmon on luonut itse Shigeru Miyamoto, ja peleissä prinsessa on usein kidnapattuna ja kipeästi avun tarpeessa. Setelissä prinsessa ei silti jätä pelaajaa pulaan, sillä tällä paperilappusella kelpaisi kantaa kotiin jo useampiakin Mario-pelejä. Sienivaltakunta kiittää.

Gamereactorin pelisetelit

500 KREDIITTIÄ
Kuva-aihe: Duke Nukem
Ne, jotka kaipaavat käteensä jotain vähän isompaa, voivat tarttua viidensadan krediitin seteliin. Duke Nukem ei pihtaile peleissä, eikä varsinkaan raha-asioissa. Mies värittääkin itseoikeutetusti tätä ostovoimaista seteliä.

Gamereactorin pelisetelit

1000 KREDIITTIÄ
Kuva-aihe: The King of All Cosmos
Mike Haggar, Prinsessa Peach ja Duke Nukem ovat kaikki vahvoja tekijöitä, mutta tonnin paperilappuseen ei voi olla painamatta koko luomakunnan kuningasta, joka myös King of All Cosmoksena Katamari-peleissä tunnetaan. Persoonaltaan prameileva ylikuningas puhuu vieläpä katu-uskottavasti scratchaten.Ladataan seuraavaa sisältöä