Suomi
Gamereactor
lifestyle

Games Workshop ilmoittaa... työntekijän bonus

Tänä vuonna tuntuu oudolta nähdä yrityksen antavan työntekijöilleen minkäänlaista rakkautta.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Games Workshop ilmoitti äskettäin antavansa työntekijöilleen 2 500 punnan bonuksen vuoden päätteeksi. Vuonna 2023, kun näyttää siltä, että joka viikko uusi tarina lomautuksista tai budjettileikkauksista katkeaa, on helpottavaa nähdä, että otsikot näyttävät tällä kertaa jotain muuta.

Kuten Dicebreaker raportoi, tämä kaikki johtuu Games Workshopin järjestelmästä, joka antaa työntekijöille osuuden yrityksen vuosittain tekemistä voitoista. Kaupankäyntipäivityksessä Games Workshop paljasti, että sen kokonaisvoitot olivat noin 82 miljoonaa puntaa, mikä vastasi odotuksia.

Tänä vuonna on ollut paljon Warhammer-videopelejä, ja vaikka jokainen niistä ei ole saavuttanut odotettua merkkiä, he ovat varmasti olleet pari, joka erottui todellisina voittajina omassa tyylilajissaan. Boltgun ja Warhammer 40,000: Rogue Trader voitti meidät erityisesti arvosteluissamme.

On tärkeää muistaa, että vaikka tämä on hyvä asia Games Workshopin työntekijöille, meidän ei pitäisi kehua yritystä liikaa. Jos vuosi 2023 on todistanut jotain, se on se, että yritykset voivat muuttaa sävelmäänsä hyvin nopeasti.

Tämä on mainos:
Games Workshop ilmoittaa... työntekijän bonus


Ladataan seuraavaa sisältöä