Suomi
Gamereactor
esports

GameSquare ostaa FaZe Clanin

Noin 18 miljoonalla dollarilla.

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

FaZe Clan:n hallinta parin viime vuoden aikana on ollut katastrofaalista. Esports-organisaation arvo oli aikoinaan yli 1 miljardia dollaria, ja päätti sitten tulla julkiseen kaupankäyntiin osakemarkkinoilla, joilla se menetti suurimman osan arvostaan ennen kuin se vedettiin osakkeista. Mitä tulee joukkueen arvoon näinä päivinä, tämä on ilmeisesti nyt paljastettu, kun FaZe Clan on hankkimassa GameSquare Holdings Inc.

GameSquare on yritys, joka omistaa useita esports-brändejä, mukaan lukien Complexity, ja sitä tukee Dallas Cowboys omistaja Jerry Jones. Mitä tulee siihen, kuinka paljon rahaa GameSquare aikoo jakaa tuodakseen FaZe Clan salkkuunsa, ilmoituksessa todetaan, että kustannukset ovat 18 miljoonaa dollaria, mikä osoittaa, kuinka paljon sen arvosta FaZe on menettänyt vuosien varrella.

Mitä tulee FaZen johtajiin tämän kaupan jälkeen, Richard "FaZe Banks" Bengtson jatkaa FaZe Clan: n toimitusjohtajana, joka toimii GameSquaren itsenäisenä tytäryhtiönä. Thomas "FaZe Temperrr" Oliveira on FaZe Clan:n puheenjohtaja ja Yousef "FaZe Apex" Abdelfattah jatkaa operatiivisena johtajana.

"Yhden pelialan suurimman nimen hankinta on täydellinen esimerkki siitä, miten olemme rakentaneet tehokkaan infrastruktuurin, jolla on laaja mittakaava ja jota voimme käyttää hyödyntämään kaikkia resursseja GameSquaren ekosysteemissä", totesi GameSquaren toimitusjohtaja Justin Kenna. "Olemme myös innoissamme voidessamme toivottaa FaZe Clanin perustajat ja heidän faninsa tervetulleiksi takaisin, Yksi syvimmin sitoutuneista yhteisöistä, joka on syntynyt Internetissä."

Kun kauppa on valmis, GameSquare omistaa 55% FaZesta, kun taas FaZen osakkeenomistajat säilyttävät 45%.

GameSquare ostaa FaZe Clanin


Ladataan seuraavaa sisältöä