Suomi
Gamereactor
uutiset
Borderlands: The Handsome Collection

Gearbox saattaa tuoda ensimmäisen Borderlandsin PS4:lle ja Xbox Onelle

Tilaa uutiskirjeemme tästä!

* Pakollinen tieto
HQ

Borderlands-pelisarjasta julkaistaan tällä viikolla kokoelma PS4:lle ja Xbox Onelle, joka sisältää Borderlands 2:n ja Borderlands: The Pre-Sequelin.

Yksi peli kuitenkin puuttuu paketista, ja se on alkuperäinen Borderlands. Gearbox ei ole kuitenkaan luovuttanut vielä asian suhteen. Firman toimitusjohtaja Randy Pitchford kertoi Major Nelsonin viimeisimmässä podcastissa, että he remasteroivat mahdollisesti myös ensimmäisen pelin. Suunnitelman toteutuminen vaatii kuitenkin hyvän myyntituloksen Borderlands: The Handsome Collectionilta. Sen jälkeen he pystyisivät vakuuttamaan 2K:lle, että myös ensimmäisen pelin julkaiseminen uudestaan olisi kannattavaa.

Suurin ongelma asiassa on ensimmäisen Borderlandsin pelimoottori, joka ei ole sama kuin myöhemmissä osissa. Tämän johdosta pelin remasteroiminen ja siirtäminen toiselle sukupolvelle on työlästä.

Kannattaa seurata sivustoamme tämän viikon aikana, sillä julkaisemme arvion Borderlands: The Handsome Collectionista piakkoin.

Borderlands: The Handsome Collection

Aiheeseen liittyviä tekstejä

5
Tässä ovat kesäkuun PS Plus -pelit

Tässä ovat kesäkuun PS Plus -pelit

UUTINEN. Kirjoittaja Markus Hirsilä

Sony on taas julkistanut PS Plus -jäsenien iloksi tulevat ilmaispelit, ja tällä kertaa tietysti kesäkuun osalta. Playstation Blogin mukaan alkaen 4. kesäkuuta linjoilla...Ladataan seuraavaa sisältöä